Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo pitesti SONIS
test Tactiek distrugatorul
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 50.4
weak Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Poppe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Poppe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dugardein raakt geblesseerd tijdens het duel. Levi neemt de penalty, wat een uithaal! Gâlcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - SONIS 1:0

12e minuut.
Filez geeft een lange en hoge pass. Ledesma kopt de bal weg. Cesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarz onderschept slim de pass. Bednarz haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bastos is nu in balbezit. Filez met een sublieme pass. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - SONIS 2:0

21e minuut.
Belluscio geeft een hoge lob. Bednarz kopt de bal weg. Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Dugardein is nu in balbezit. Dugardein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dugardein rent richting de bal. Dugardein passt de bal met de wreef. Levi rent richting de bal. Levi schiet op doel. Ledesma probeert de bal aan de voet te houden. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - SONIS 3:0

33e minuut.
Belluscio geeft een lange en hoge pass. Gorgan probeert de bal aan de voet te houden. Stoilov kopt de bal weg. Aksal geeft de bal voor. Gorgan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cesi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coşerea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filez geeft een hoge lob. Levi krijgt zijn hoofd ertegen. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos passt de bal zonder na te denken. Dugardein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugardein draait met de bal, schiet en ... Gâlcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino passt de bal in één keer door. Piskorz is nu in balbezit. Piskorz geeft een hoge lob. Gorgan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Byrt kopt de bal weg. Filez heeft problemen om de bal te vangen. Aksal geeft de bal voor. Korpalski kopt de bal weg. Grădean geeft een lange en hoge pass. Urbanik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Aksal rent richting de bal. Aksal passt de bal zonder na te denken. Cuzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzino geeft een lange en hoge pass. Gorgan springt en kopt de bal. Urbanik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - SONIS 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo pitesti 41%, SONIS 59%.
deportivo pitesti - SONIS 3:1

56e minuut.
Cuzino met de inworp. Piskorz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belluscio de bal. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Urbanik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea passt de bal in één keer door. Bastos is nu in balbezit. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cesi met een sublieme pass. Inworp. Coşerea met een snelle inworp. Filez rent richting de bal. Filez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juvakka komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Włudarczyk met een sublieme pass. Aksal probeert naar een medespeler te passen. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Urbanik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo pitesti - SONIS 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo pitesti 26%, SONIS 74%.
deportivo pitesti - SONIS 3:2