Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: DANGEROUS ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 31430
Dangerous Minds telecom
Claro Tactiek 442off14+
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.4 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Suur is nu in balbezit. Suur schiet op doel. Silaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - telecom 0:1

13e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Suur rent richting de bal. Suur haalt uit met een fantastische trap. Silaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - telecom 0:2

17e minuut.
Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Suur heeft problemen om de bal te vangen. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ciubotariu met de inworp. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur verovert de bal door een tackle van achteren. Suur haalt uit met een fantastische trap. Silaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gatto is nu in balbezit. Gatto passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dodrescu de bal onder controle te krijgen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft de bal voor. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - telecom 1:2

31e minuut.
Begagić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mojsilović de bal onder controle te krijgen. Suur rent richting de bal. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Begagić speelt de bal door. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. Silaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - telecom 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 54%, telecom 46%.
Dangerous Minds - telecom 1:3

52e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Suur kopt de bal weg. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović schiet op doel. Silaghi bokst de bal weg.

54e minuut.
Năstăsescu passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteringhe is nu in balbezit. Beteringhe draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - telecom 2:3

61e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft de bal voor. Mojsilović krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - telecom 2:4

63e minuut.
Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogado verovert de bal door een tackle van achteren. Rogado geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gatto probeert naar een medespeler te passen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliva krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Funar bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau onderschept slim de pass. Neculau met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 52%, telecom 48%.
Dangerous Minds - telecom 2:4