Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Anfield Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45142
liv HIS
x Tactiek his2
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Klungelig pakt Pärtel de bal. Pärtel passt de bal in één keer door. Palokallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel. Bărăscu bokst de bal weg.

6e minuut.
Amarilla rent richting de bal. Daar is Amarilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarilla passt de bal met de wreef. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Monteys rent richting de bal. Monteys met een sublieme pass. Pärtel speelt de bal door. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla draait met de bal, schiet en ... Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Monteys probeert naar een medespeler te passen. Palokallio heeft problemen om de bal te vangen. Palokallio met een sublieme pass. Amarilla rent richting de bal. Amarilla schiet op doel. Paal! Bărăscu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - HIS 1:0

30e minuut.
Sharon passt de bal in één keer door. Palokallio is nu in balbezit. Palokallio passt de bal zonder na te denken. Amarilla rent richting de bal. Amarilla haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Amarilla rent richting de bal. Amarilla passt de bal zonder na te denken. Palokallio speelt de bal door. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal met de wreef. Henny rent richting de bal. Henny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Cáceres geeft een hoge lob. Daukszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Henny springt en kopt de bal. Wąpierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 37%, HIS 63%.
liv - HIS 1:0

65e minuut.
Daukszewicz is nu in balbezit. Daukszewicz speelt de bal door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. Hucek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daukszewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Henny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Łomczyk probeert naar een medespeler te passen. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla met een sublieme pass. Palokallio rent richting de bal. Palokallio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Sharon geeft een hoge lob. Pärtel rent richting de bal. Pärtel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia speelt de bal door. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Henny rent richting de bal. Henny haalt uit met een fantastische trap. Wąpierz bokst de bal weg.

88e minuut.
Valencia speelt de bal door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sharon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 51%, HIS 49%.
liv - HIS 1:0