Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: IASI Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14485
FCM IASI adrianos@club
teja Tactiek ADD4231
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 58
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


8e minuut.
Brokowski is nu in balbezit. Brokowski geeft de bal voor. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Evans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM IASI - adrianos@club 0:1

11e minuut.
Brokowski geeft een lange en hoge pass. Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Evans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM IASI - adrianos@club 0:2

16e minuut.
Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis geeft een hoge lob. Brokowski kopt de bal weg. Athmani is nu in balbezit. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Evans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Marichal met een sublieme pass. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani passt de bal met de wreef. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Evans bokst de bal weg.

25e minuut.
Athmani rent richting de bal. Kacprzak verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Berbelidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Athmani maakt een snoekduik en kopt de bal. Evans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pałysz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz probeert naar een medespeler te passen. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Evans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM IASI - adrianos@club 0:3

31e minuut.
Gómez Castaño passt de bal met de wreef. Pałysz rent richting de bal. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Athmani is nu in balbezit. Athmani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM IASI 52%, adrianos@club 48%.
FCM IASI - adrianos@club 0:3

52e minuut.
Groń onderschept slim de pass. Groń probeert naar een medespeler te passen. Marichal rent richting de bal. Marichal geeft een lange en hoge pass. Athmani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Evans trapt de bal weg. Brokowski kopt de bal weg. Athmani controleert de bal met de borst. Athmani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Kasprzak komt het veld opgelopen. Węgrowiec komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Fedorento de bal. Berbelidis speelt de bal door. Athmani is nu in balbezit. Marichal rent richting de bal. Marichal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Evans trapt de bal weg van het doel. Marichal kopt de bal weg. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Węgrowiec passt de bal met de wreef. Athmani is nu in balbezit. Marichal is nu in balbezit. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Evans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Autreve geeft de bal voor. Inworp. Gómez Castaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berbelidis is nu in balbezit. Berbelidis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Autreve probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marichal is nu in balbezit. Athmani is nu in balbezit. Athmani draait met de bal, schiet en ... Evans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM IASI - adrianos@club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM IASI 33%, adrianos@club 67%.
FCM IASI - adrianos@club 0:4