Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klausenburg Furtuna
att Tactiek super
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.4 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen formidable


5e minuut.
Szánthó geeft de bal voor. Klungelig pakt Vejsić de bal. Misiewicz is nu in balbezit. Panic onderschept slim de pass. Panic haalt uit met een fantastische trap. Hannu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vejsić heeft problemen om de bal te vangen. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez Pujalte met de inworp. Konkel geeft een lange en hoge pass. Panic is nu in balbezit. Panic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Furtuna 0:1

11e minuut.
Konkel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martínez Pujalte de bal. Martínez Pujalte geeft de bal voor. Panic krijgt zijn hoofd ertegen. Hannu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Furtuna 0:2

24e minuut.
Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een lange en hoge pass. Daar is Vejsić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panic is nu in balbezit. Panic draait met de bal, schiet en ... Hannu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vejsić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin speelt de bal door. Blavnsfeldt is nu in balbezit. Blavnsfeldt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szánthó rent richting de bal. Szánthó speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu draait met de bal, schiet en ... Hannu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hannu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klausenburg 66%, Furtuna 34%.
Klausenburg - Furtuna 0:2

47e minuut.
Konkel rent richting de bal. Konkel passt de bal met de wreef. Panic is nu in balbezit. Panic draait met de bal, schiet en ... Hannu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Furtuna 0:3

54e minuut.
Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin passt de bal zonder na te denken. Blavnsfeldt rent richting de bal. Yazlan is nu in balbezit. Yazlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Fedák rent richting de bal. Mindonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Mindonnet geeft de bal voor. Dragomirescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Hannu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Furtuna 0:4

67e minuut.
Leal Musa geeft een lange en hoge pass. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Misiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misiewicz krijgt een gele kaart. Martínez Pujalte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konkel met een snel genomen vrije trap. Hannu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Furtuna 0:5

72e minuut.
Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán passt de bal in één keer door. Blavnsfeldt rent richting de bal. Blavnsfeldt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schirripa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Montalbán kan de bal niet met de borst controleren. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalbán is nu in balbezit. Szánthó is nu in balbezit. Szánthó geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vejsić geeft een hoge lob. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Martínez Pujalte de bal. Martínez Pujalte geeft een hoge lob. Panic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburg - Furtuna 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klausenburg 58%, Furtuna 42%.
Klausenburg - Furtuna 0:6