Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Skoda Neagra FCM IASI
skema benciu Tactiek teja
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 48.7
zwak Schieten goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


17e minuut.
Trtanj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorento met de inworp. Drewek geeft een lange en hoge pass. Rangel maakt een snoekduik en kopt de bal. Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daar is Tüske, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüske passt de bal met de wreef. Beukenkamp geeft een lange en hoge pass. Fedorento bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fedorento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jamróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamróz met een sublieme pass. Beukenkamp is nu in balbezit. Beukenkamp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Niedorobek speelt de bal door. Bustei geeft de bal voor. Klungelig pakt Arkoudeas de bal. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Soardi rent richting de bal. Rangel onderschept slim de pass. Roncato begaat een overtreding. Rangel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rangel kan niet meer verder spelen. Martinis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skoda Neagra 74%, FCM IASI 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Skoda Neagra - FCM IASI 0:0

79e minuut.
Soardi met een sublieme pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve begaat een overtreding. Autreve krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Niedorobek geeft een lange en hoge pass. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek onderschept slim de pass. Drewek schiet op doel. Năftănăilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Skoda Neagra - FCM IASI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Skoda Neagra 59%, FCM IASI 41%.
Fc Skoda Neagra - FCM IASI 0:1