Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Borsa Rap Boyz
LIGA3 Tactiek fourth
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 50.4
solid Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


15e minuut.
Klungelig pakt Balogh de bal. Harabagiu onderschept slim de pass. Harabagiu passt de bal in één keer door. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar haalt uit met een fantastische trap. Railić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bailey geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mach met de inworp. Biscegli geeft de bal voor. Serrano rent richting de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Balogh rent richting de bal. Harabagiu rent richting de bal. Balogh onderschept slim de pass. Balogh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Nowiński rent richting de bal. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă met een sublieme pass. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano passt de bal met de wreef. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Inworp. Biscegli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nowiński geeft een hoge lob. Simjak rent richting de bal. Arias begaat een overtreding. Simjak raakt geblesseerd tijdens het duel. Simjak komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Borsa - Rap Boyz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 44%, Rap Boyz 56%.
CF Real Borsa - Rap Boyz 1:0

49e minuut.
Mach kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal met de wreef. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mach heeft problemen om de bal te vangen. Mach passt de bal zonder na te denken. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Railić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Real Borsa - Rap Boyz 1:1

63e minuut.
Baltă met een snelle inworp. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu onderschept slim de pass. Biscegli is nu in balbezit. Biscegli draait met de bal, schiet en ... Railić bokst de bal weg.

66e minuut.
Mach is nu in balbezit. Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal zonder na te denken. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Osiński geeft een hoge lob. Inworp. Biscegli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Cosmescu komt het veld opgelopen. Bălică komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Fatalski neemt vlug de vrije trap. Mach is nu in balbezit. Mach speelt de bal door. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Simjak is nu in balbezit. Turcanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Borsa 48%, Rap Boyz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Real Borsa - Rap Boyz 1:1