Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Vagauna
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12700
panouri de beton prefabricat FC Kristal Glam
coco Tactiek new
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten formidable
solid Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Sun-Lee rent richting de bal. Sun-Lee passt de bal in één keer door. Hasu rent richting de bal. Fane onderschept slim de pass. Fane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Eral bereikt de bal nog maar net als eerste. Eral geeft de bal voor. Jalmadani kopt de bal weg. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - FC Kristal Glam 1:0

6e minuut.
Eral is nu in balbezit. Eral passt de bal zonder na te denken. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - FC Kristal Glam 2:0

16e minuut.
Rubanas geeft een lange en hoge pass. Marsilia kan de bal niet met de borst controleren. Marsilia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Utasi de bal. Utasi schiet op doel. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Predoiu probeert de bal aan de voet te houden. Roka geeft de bal voor. Fizedean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Ardelean bokst de bal weg.

27e minuut.
Fizedean is nu in balbezit. Zaharescu onderschept slim de pass. Zaharescu speelt de bal door. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Utasi rent richting de bal. Rubanas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Utasi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Utasi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tănăsoaica met een snelle inworp. Eral probeert naar een medespeler te passen. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalmadani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fizedean bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharescu passt de bal in één keer door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 49%, FC Kristal Glam 51%.
panouri de beton prefabricat - FC Kristal Glam 2:0

56e minuut.
Zaharescu rent richting de bal. Zaharescu geeft een hoge lob. Triana controleert de bal met de borst. Utasi rent richting de bal. Utasi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fane heeft problemen om de bal te vangen. Fane passt de bal in één keer door. Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kržić probeert naar een medespeler te passen. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu begaat een overtreding. Răducanu krijgt een gele kaart. Zaharescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kržić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zaharescu rent richting de bal. Zaharescu schiet op doel. Ardelean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
panouri de beton prefabricat - FC Kristal Glam 2:1

76e minuut.
Inworp. Roka met een snelle inworp. Kržić met een sublieme pass. Roka geeft een hoge lob. Utasi maakt een snoekduik en kopt de bal. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Marsilia met een sublieme pass. Sun-Lee is nu in balbezit. Eral speelt de bal door. Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani schiet op doel. Miauczyński bokst de bal weg.

82e minuut.
Tănăsoaica met een sublieme pass. Daar is Marsilia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsilia probeert naar een medespeler te passen. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Inworp. Marsilia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kržić rent richting de bal. Kržić geeft een lange en hoge pass. Zaharescu springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panouri de beton prefabricat 49%, FC Kristal Glam 51%.
panouri de beton prefabricat - FC Kristal Glam 2:1