Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fido best team Jiul Craiova
442 aw Tactiek pro5 c
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
50.6 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Hagi passt de bal met de wreef. Lachie rent richting de bal. Haldimann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lachie raakt geblesseerd tijdens het duel. Lachie komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowaczek speelt de bal door. Altınmakas rent richting de bal. Altınmakas schiet op doel. Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - Jiul Craiova 0:1

15e minuut.
Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber onderschept slim de pass. Sieber passt de bal zonder na te denken. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vişan bokst de bal weg.

19e minuut.
Camerieri verovert de bal door een tackle van achteren. Hagi rent richting de bal. Camerieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camerieri krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal met de wreef. Lachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nowaczek rent richting de bal. Nowaczek geeft de bal voor. Hagi probeert de bal aan de voet te houden. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz schiet op doel. Vişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek passt de bal zonder na te denken. Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Calvo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowaczek geeft een hoge lob. Bartosiewicz springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peretti passt de bal zonder na te denken. Altınmakas rent richting de bal. Altınmakas draait met de bal, schiet en ... Vişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - Jiul Craiova 0:2

43e minuut.
Nowaczek kopt de bal weg. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınmakas verovert de bal door een tackle van achteren. Altınmakas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 57%, Jiul Craiova 43%.
fido best team - Jiul Craiova 0:2

57e minuut.
Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartosiewicz met een sublieme pass. Altınmakas is nu in balbezit. Altınmakas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Gelli met een snelle inworp. Camerieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerieri geeft een hoge lob. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft een hoge lob. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - Jiul Craiova 0:3

69e minuut.
Klötzli met een sublieme pass. Nowaczek rent richting de bal. Met opzet legt Hagi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hagi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hagi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Nowaczek probeert naar een medespeler te passen. Vedelago is nu in balbezit. Vedelago geeft een hoge lob. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... Vişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - Jiul Craiova 0:4

83e minuut.
Sieber controleert de bal met de borst. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek passt de bal zonder na te denken. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Vişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Nowaczek passt de bal met de wreef. Peretti met een sublieme pass. Van den Bogaert is nu in balbezit. Altınmakas onderschept slim de pass. Altınmakas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 60%, Jiul Craiova 40%.
fido best team - Jiul Craiova 0:4