Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierbinti FC FC Basilea
star1 Tactiek Diamond-Copy
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


12e minuut.
Bugalski geeft een hoge lob. Glaza probeert de bal aan de voet te houden. Warmuziński kopt de bal weg. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Hacıyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Babić speelt de bal door. Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński geeft de bal voor. Bijnens krijgt zijn hoofd ertegen. Hacıyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - FC Basilea 0:1

32e minuut.
Babić geeft een lange en hoge pass. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez rent richting de bal. Arguvan verovert de bal door een tackle van achteren. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Hacıyev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 73%, FC Basilea 27%.
Fierbinti FC - FC Basilea 0:1

46e minuut.
Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arguvan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warmuziński met een snel genomen vrije trap. Babić rent richting de bal. Babić speelt de bal door. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer passt de bal zonder na te denken. Mracskó rent richting de bal. Bogojević is nu in balbezit. Bogojević schiet op doel. Grebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bogojević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biaram controleert de bal met de borst. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza draait met de bal, schiet en ... Grebe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mracskó is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Mracskó rent richting de bal. Stănăşilă onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierbinti FC - FC Basilea 1:1

86e minuut.
Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić geeft een hoge lob. Defays kopt de bal weg. Arguvan rent richting de bal. Arguvan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 67%, FC Basilea 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierbinti FC - FC Basilea 1:1