Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: ArenA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16654
AFC AJAX Botoşani copy united
Off. MOD Tactiek xxxd
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 47.8
good Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Guarda geeft een hoge lob. Dempsie rent richting de bal. Ianculescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ianculescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dempsie wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dempsie kan niet meer verder spelen. Haman komt het veld opgelopen. Kosiński wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosiński is nu in balbezit. Kosiński passt de bal in één keer door. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Postelnicu probeert de bal aan de voet te houden. Duțulescu geeft een hoge lob. Salej krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 0:1

6e minuut.
Kosiński rent richting de bal. Kosiński passt de bal zonder na te denken. Duțulescu met een sublieme pass. Salej is nu in balbezit. Salej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Salej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 0:2

8e minuut.
Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzescu. Salej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haman komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 0:3

9e minuut.
Goga is nu in balbezit. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej onderschept slim de pass. Salej schiet op doel. Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 0:4

12e minuut.
Kosiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Haman de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Postelnicu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 0:5

22e minuut.
Inworp. Kosiński met een snelle inworp. Duțulescu met een sublieme pass. Salej rent richting de bal. Salej haalt uit met een fantastische trap. Theodor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 0:6

23e minuut.
Ploeşteanu passt de bal met de wreef. Kosiński speelt de bal door. Duțulescu probeert naar een medespeler te passen. Salej is nu in balbezit. Salej haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Salej is nu in balbezit. Salej speelt de bal door. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Theodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 0:7

29e minuut.
Kosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiński probeert naar een medespeler te passen. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel. Theodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buzescu trapt de bal weg. Rodríguez Baqueriza kopt de bal weg. Salej is nu in balbezit. Salej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vati geeft een hoge lob. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită draait met de bal, schiet en ... Cizmă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:7

36e minuut.
Kosiński met een snelle inworp. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Salej is nu in balbezit. Salej schiet op doel. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Guarda met de inworp. Kosiński is nu in balbezit. Kosiński passt de bal in één keer door. Haman is nu in balbezit. Haman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Theodor met een harde bal richting middenveld. Bralewski kopt de bal weg. Duțulescu met een sublieme pass. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu geeft een hoge lob. Buzescu heeft problemen om de bal te vangen. Salej verovert de bal door een tackle van achteren. Salej haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Haman is nu in balbezit. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu passt de bal in één keer door. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AJAX Botoşani 85%, copy united 15%.
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:8

48e minuut.
Rodríguez Baqueriza geeft een hoge lob. Postelnicu probeert de bal aan de voet te houden. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... Theodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:9

51e minuut.
Duțulescu passt de bal met de wreef. Haman is nu in balbezit. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński draait met de bal, schiet en ... Theodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:10

53e minuut.
Duțulescu met de inworp. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haman draait met de bal, schiet en ... Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal in één keer door. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Theodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:11

57e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal met de wreef. Salej is nu in balbezit. Salej haalt uit met een fantastische trap. Theodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:12

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duțulescu neemt de hoekschop. Salej krijgt zijn hoofd ertegen. Haman heeft problemen om de bal te vangen. Haman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Dodos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guarda met een sublieme pass. Salej rent richting de bal. Salej schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haman is nu in balbezit. Haman haalt uit met een fantastische trap. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bralewski passt de bal zonder na te denken. Kosiński speelt de bal door. Salej rent richting de bal. Salej draait met de bal, schiet en ... Theodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:13

74e minuut.
Bralewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bralewski geeft een lange en hoge pass. Salej bereikt de bal nog maar net als eerste. Salej schiet op doel. Theodor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Postelnicu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hagi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Guarda verovert de bal door een tackle van achteren. Guarda geeft de bal voor. Salej rent richting de bal. Salej schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:14

84e minuut.
Ankergren passt de bal zonder na te denken. Jaszka geeft een lange en hoge pass. Duțulescu kopt de bal weg. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kosiński probeert naar een medespeler te passen. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu met een sublieme pass. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kosiński passt de bal in één keer door. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Haman is nu in balbezit. Haman haalt uit met een fantastische trap. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AJAX Botoşani 89%, copy united 11%.
AFC AJAX Botoşani - copy united 1:14