Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierbinti FC Rap Boyz
star1 Tactiek fourth
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 54.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Malfatti rent richting de bal. Malfatti passt de bal zonder na te denken. Mach geeft een lange en hoge pass. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - Rap Boyz 0:1

6e minuut.
Vukojicic geeft een hoge lob. Defays kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malfatti zal de hoekschop nemen. Oltenescu krijgt zijn hoofd ertegen. Tavares bokst de bal weg.

14e minuut.
Mach probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Malfatti geeft de bal voor. Serrano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Malfatti met een sublieme pass. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach met een sublieme pass. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Tavares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prats heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - Rap Boyz 0:2

25e minuut.
Sârb probeert naar een medespeler te passen. Docan rent richting de bal. Docan probeert naar een medespeler te passen. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic schiet op doel. De bal raakt de paal. Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Méndez geeft de bal voor. Arias rent richting de bal. Mracskó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mracskó is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic geeft een lange en hoge pass. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... Tavares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - Rap Boyz 0:3

42e minuut.
Malfatti verovert de bal door een tackle van achteren. Malfatti probeert naar een medespeler te passen. Ogierman is nu in balbezit. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 71%, Rap Boyz 29%.
Fierbinti FC - Rap Boyz 0:3

46e minuut.
Sârb is nu in balbezit. Oltenescu onderschept slim de pass. Defays bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Smolarow kopt de bal weg. Farmer rent richting de bal. Vukojicic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vukojicic krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Besora is nu in balbezit. Besora geeft een lange en hoge pass. Oltenescu kopt de bal weg. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Defays rent richting de bal. Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukojicic rent richting de bal. Vukojicic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - Rap Boyz 0:4

69e minuut.
Mach geeft een lange en hoge pass. Farmer kopt de bal weg. Méndez probeert de bal aan de voet te houden. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Văduva komt het veld opgelopen. Turcanu komt het veld opgelopen. Biscegli komt het veld opgelopen. Elyıkar komt het veld opgelopen. Damian komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Biscegli geeft de bal voor. Prats kopt de bal weg. Farmer heeft problemen om de bal te vangen. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic draait met de bal, schiet en ... Tavares bokst de bal weg.

73e minuut.
Vukojicic geeft de bal voor. Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - Rap Boyz 0:5

83e minuut.
Besora passt de bal zonder na te denken. Daar is Biscegli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biscegli met een sublieme pass. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscegli is nu in balbezit. Biscegli speelt de bal door. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukojicic geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 74%, Rap Boyz 26%.
Fierbinti FC - Rap Boyz 0:5