Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basilea Bravii60
Diamond-Copy Tactiek 352
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen good


7e minuut.
Bocão verovert de bal door een tackle van achteren. Bocão geeft een hoge lob. Hoceden kopt de bal weg. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abella Pérez geeft de bal voor. Hoceden is nu in balbezit. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gyulay is nu in balbezit. Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Babić rent richting de bal. Babić geeft de bal voor. Hoceden maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Babić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gyulay is nu in balbezit. Gyulay passt de bal in één keer door. Hoceden is nu in balbezit. Hoceden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mora kopt de bal weg. Pupilla rent richting de bal. Hoceden onderschept slim de pass. Hoceden haalt uit met een fantastische trap. Zarn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Bravii60 1:0

25e minuut.
Inworp. Gyulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babić rent richting de bal. Babić geeft een hoge lob. Arguvan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden passt de bal zonder na te denken. Arguvan heeft problemen om de bal te vangen. Arguvan schiet op doel. Pupilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bocão passt de bal met de wreef. Babić is nu in balbezit. Babić passt de bal in één keer door. Hoceden is nu in balbezit. Hoceden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zając probeert naar een medespeler te passen. Tella is nu in balbezit. Tella geeft de bal voor. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ... Grebe bokst de bal weg.

43e minuut.
Arguvan kopt de bal weg. Tella probeert de bal aan de voet te houden. Babić probeert naar een medespeler te passen. Gyulay rent richting de bal. Gyulay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mora probeert naar een medespeler te passen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupilla begaat een overtreding. Pupilla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 32%, Bravii60 68%.
FC Basilea - Bravii60 1:0

48e minuut.
Gyulay verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tella. Gyulay raakt geblesseerd tijdens het duel. Félix zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babić heeft problemen om de bal te vangen. Babić geeft een lange en hoge pass. Zarn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoceden maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Bravii60 2:0

49e minuut.
Annibaldi probeert naar een medespeler te passen. Tella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tella passt de bal zonder na te denken. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Bravii60 2:1

52e minuut.
Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić passt de bal zonder na te denken. Gyulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulay geeft een hoge lob. Zarn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pupilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupilla passt de bal zonder na te denken. Daar is Kruijswijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ... Zarn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mora met een sublieme pass. Arguvan is nu in balbezit. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Bravii60 3:1

58e minuut.
Navas speelt de bal door. Shmul rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora geeft een lange en hoge pass. Arguvan springt en kopt de bal. Zarn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pupilla speelt de bal door. Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Warmuziński probeert naar een medespeler te passen. Mora is nu in balbezit. Mora passt de bal in één keer door. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Navas probeert de bal aan de voet te houden. Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Bravii60 4:1

72e minuut.
Annibaldi probeert de bal met de borst te controleren. Gyulay rent richting de bal. Gyulay geeft een hoge lob. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Hoceden de bal. Garcés legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoceden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoceden zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Bravii60 5:1

79e minuut.
Abella Pérez geeft een hoge lob. Inworp. Shmul met een snelle inworp. Navas is nu in balbezit. Navas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 26%, Bravii60 74%.
FC Basilea - Bravii60 5:1