Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierbinti FC JBT
star1 Tactiek 451
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 29.4
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Bogojević is nu in balbezit. Bogojević geeft een hoge lob. Gânsac heeft problemen om de bal te vangen. Glaza rent richting de bal. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - JBT 1:0

7e minuut.
Sârb onderschept slim de pass. Sârb geeft een hoge lob. Zamfirescu probeert de bal met de borst te controleren. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - JBT 2:0

15e minuut.
Daar is Mracskó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mracskó passt de bal zonder na te denken. Glaza is nu in balbezit. Glaza schiet op doel. Mereuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - JBT 3:0

17e minuut.
Bogojević onderschept slim de pass. Bogojević geeft de bal voor. Mracskó kopt de bal weg. Glaza rent richting de bal. Glaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Glaza passt de bal in één keer door. Bogojević met een sublieme pass. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó schiet op doel. Mereuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - JBT 4:0

25e minuut.
Bogojević passt de bal met de wreef. Mracskó is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogojević zal de hoekschop nemen. Glaza maakt een snoekduik en kopt de bal. Mereuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glaza is nu in balbezit. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Daar is Brescan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bogojević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rus de bal. Mracskó rent richting de bal. Mracskó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - JBT 5:0

45e minuut.
Brescan geeft een hoge lob. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza passt de bal in één keer door. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó schiet op doel. Mereuţă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 34%, JBT 66%.
Fierbinti FC - JBT 5:0

50e minuut.
Mracskó is nu in balbezit. Brescan begaat een overtreding. Mracskó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogojević wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Rus de bal onder controle te krijgen. Mereuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sârb geeft de bal voor. Mereuţă speelt de bal door. Farmer kopt de bal weg. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Glaza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Cabullo is nu in balbezit. Cabullo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bustei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mracskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - JBT 6:0

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogojević zal de hoekschop nemen. Gânsac kan de bal niet met de borst controleren. Glaza rent richting de bal. Glaza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamfirescu trapt de bal weg van het doel. Bogojević kopt de bal weg. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Frunda rent richting de bal. Glaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunda krijgt een gele kaart. Glaza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogojević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mracskó krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb met een sublieme pass. Glaza rent richting de bal. Glaza haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Mereuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bogojević kopt de bal weg. Klungelig pakt Mracskó de bal. Zamfirescu rent richting de bal. Mracskó verovert de bal door een tackle van achteren. Mracskó haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mereuţă trapt de bal weg van het doel. Bogojević kan de bal niet met de borst controleren. Bogojević met een sublieme pass. Glaza rent richting de bal. Glaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierbinti FC - JBT 7:0

86e minuut.
Bogojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft een hoge lob. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Glaza passt de bal zonder na te denken. Mracskó is nu in balbezit. Glaza is nu in balbezit. Mracskó rent richting de bal. Mracskó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierbinti FC 18%, JBT 82%.
Fierbinti FC - JBT 7:0