Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 Universitatea Cluj-Napoca
4-1-3-2 Tactiek 532 in-off
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
52.9 gemiddelde waardering 55.3
very good Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Mądzielewski heeft problemen om de bal te vangen. Menjívar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mądzielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sruthi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Heemst heeft problemen om de bal te vangen. Hirata rent richting de bal. Hirata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hirata stond buitenspel. Shahumyan neemt vlug de vrije trap. Gioga kopt de bal weg. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zamfir kopt de bal weg. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst rent richting de bal. Hirata verovert de bal door een tackle van achteren. Hirata schiet op doel. Markov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi geeft een hoge lob. Zamfir springt en kopt de bal. Markov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

42e minuut.
Klungelig pakt Marin de bal. Marin passt de bal met de wreef. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay haalt uit met een fantastische trap. Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is van Heemst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal met de wreef. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel. Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 45%, Universitatea Cluj-Napoca 55%.
FC Brasovia2007 - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

57e minuut.
Pérez Piñeiro met een snelle inworp. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar speelt de bal door. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Brasovia2007 - Universitatea Cluj-Napoca 1:1

66e minuut.
Esteban rent richting de bal. Esteban geeft de bal voor. Ninoiu rent richting de bal. Hay onderschept slim de pass. Hay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Nicolici verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolici geeft een lange en hoge pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel. Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mowlik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Pérez Piñeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sruthi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mądzielewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen. Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay draait met de bal, schiet en ... Czyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Universitatea Cluj-Napoca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 46%, Universitatea Cluj-Napoca 54%.
FC Brasovia2007 - Universitatea Cluj-Napoca 2:1