Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone Legiunea
ant D Tactiek 4
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


14e minuut.
Aumente onderschept slim de pass. Aumente geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Daar is Khvadagiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczutowski rent richting de bal. Khvadagiani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khvadagiani krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ranđić met een sublieme pass. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici passt de bal in één keer door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kania rent richting de bal. Murdzak onderschept slim de pass. Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 48%, Legiunea 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - Legiunea 0:0

46e minuut.
Murdzak passt de bal in één keer door. Boldici rent richting de bal. Boldici passt de bal met de wreef. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - Legiunea 1:0

51e minuut.
Szczutowski met een sublieme pass. Kaníček onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dikov met de inworp. Jacoszek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Slouk kopt de bal weg. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann passt de bal met de wreef. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Murdzak passt de bal met de wreef. Nadermann speelt de bal door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. Starostyak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - Legiunea 2:0

65e minuut.
Khvadagiani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Slouk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Antipa rent richting de bal. Antipa geeft de bal voor. Škréta maakt een snoekduik en kopt de bal. Márcico bokst de bal weg.

72e minuut.
Choiński geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choiński. Choiński krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Slouk geeft een hoge lob. Aumente kopt de bal weg. Antipa rent richting de bal. Antipa geeft een hoge lob. Škréta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Antipa geeft een hoge lob. Kaníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta onderschept slim de pass. Škréta schiet op doel. Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - Legiunea 2:1

89e minuut.
Fairclough met een sublieme pass. Škréta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baštrica. Baštrica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 55%, Legiunea 45%.
black stone - Legiunea 2:1