Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23681
Legiunea black stone
4 Tactiek 2023
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović verovert de bal door een tackle van achteren. Bigović probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jacoszek passt de bal in één keer door. Rolnik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldici. Boldici krijgt een gele kaart. Rolnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antipa komt bij de bal en schiet. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Aumente geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani kopt de bal weg. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Starostyak trapt de bal weg van het doel. Bigović kopt de bal weg. Nadermann met een sublieme pass. Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Daar is Aumente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aumente geeft een lange en hoge pass. Nadermann kopt de bal weg. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - black stone 0:1

21e minuut.
Bigović onderschept slim de pass. Maiyani rent richting de bal. Maiyani met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

33e minuut.
Murdzak rent richting de bal. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek passt de bal in één keer door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rolnik is nu in balbezit. Boldici is nu in balbezit. Boldici geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak passt de bal met de wreef. Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 64%, black stone 36%.
Legiunea - black stone 0:1

55e minuut.
Nadermann speelt de bal door. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Szczutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nadermann rent richting de bal. Nadermann haalt uit met een fantastische trap. Starostyak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Xydakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Xydakis rent richting de bal. Xydakis geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Aumente speelt de bal door. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani speelt de bal door. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Khvadagiani kopt de bal weg. Nadermann rent richting de bal. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Starostyak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - black stone 0:2

80e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann passt de bal zonder na te denken. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Nadermann onderschept slim de pass. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - black stone 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 56%, black stone 44%.
Legiunea - black stone 0:3