Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Fc Nazdravanii
343 Tactiek 343
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Daar is Tleskač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć passt de bal met de wreef. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ... Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer passt de bal in één keer door. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel. Koukoularis probeert de bal aan de voet te houden. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Filyan passt de bal zonder na te denken. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć passt de bal in één keer door. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaeffer geeft de bal voor. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Koukoularis passt de bal met de wreef. Minder rent richting de bal. Minder passt de bal zonder na te denken. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Peña bokst de bal weg.

19e minuut.
Koukoularis geeft de bal voor. Inworp. Filyan met een snelle inworp. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć geeft de bal voor. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dektiarovas rent richting de bal. Palma onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Fc Nazdravanii 0:1

24e minuut.
Schaeffer met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. Palma passt de bal zonder na te denken. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft een hoge lob. Garcia is nu in balbezit. Čizmić onderschept slim de pass. Čizmić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu onderschept slim de pass. Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Harkányi trapt de bal weg. Palma kopt de bal weg. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Fc Nazdravanii 0:2

43e minuut.
Ciubuc geeft de bal voor. Klungelig pakt Bărzoi de bal. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tovačovský de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 51%, Fc Nazdravanii 49%.
Stejarul Vlad Tepes - Fc Nazdravanii 0:2

46e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edwikowski met de inworp. Ciubuc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi onderschept slim de pass. Łopaciuk rent richting de bal. Čizmić is nu in balbezit. Čizmić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Rekuć passt de bal in één keer door. Dektiarovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma onderschept slim de pass. Palma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gacek probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Schaeffer speelt de bal door. Palma is nu in balbezit. Rekuć is nu in balbezit. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Filyan passt de bal in één keer door. Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Tovačovský geeft een hoge lob. Oprescu controleert de bal met de borst. Minder is nu in balbezit. Minder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dektiarovas de bal. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Filyan met de inworp. Rekuć probeert de bal met de borst te controleren. Rekuć geeft een lange en hoge pass. Palma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Fc Nazdravanii 0:3

83e minuut.
Garcia passt de bal in één keer door. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Peña speelt de bal door. Schaeffer kopt de bal weg. Klungelig pakt Purcărea de bal. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 62%, Fc Nazdravanii 38%.
Stejarul Vlad Tepes - Fc Nazdravanii 0:3