Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii Stejarul Vlad Tepes
343 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 50.4
excellent Schieten good
good Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Rekuć speelt de bal door. Palma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprescu. Oprescu krijgt een gele kaart. Palma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schaeffer komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schaeffer speelt de bal door. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Dektiarovas rent richting de bal. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ban kopt de bal weg. Prunariu kan de bal niet met de borst controleren. Prunariu met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan speelt de bal door. Minder speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koukoularis is nu in balbezit. Koukoularis geeft de bal voor. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łopaciuk de bal. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Schaeffer kopt de bal weg. Koukoularis controleert de bal met de borst. Prunariu met een sublieme pass. Rekuć rent richting de bal. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu rent richting de bal. Čizmić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prunariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schaeffer komt bij de bal en schiet. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Grechi kopt de bal weg. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi passt de bal met de wreef. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg.

42e minuut.
Koukoularis geeft een hoge lob. Edwikowski kopt de bal weg. Grechi rent richting de bal. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 51%, Stejarul Vlad Tepes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Nazdravanii - Stejarul Vlad Tepes 0:0

47e minuut.
Čizmić passt de bal in één keer door. Łopaciuk is nu in balbezit. Bărzoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bărzoi krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gacek met de inworp. Grechi is nu in balbezit. Filyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grechi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edwikowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Stejarul Vlad Tepes 0:1

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harkányi trapt de bal weg van het doel. Rekuć kopt de bal weg. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Prunariu onderschept slim de pass. Palma is nu in balbezit. Oprescu begaat een overtreding. Oprescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Dektiarovas geeft de bal voor. Minder rent richting de bal. Minder geeft een lange en hoge pass. Palma springt en kopt de bal. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Rekuć met een sublieme pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Minder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer passt de bal met de wreef. Minder is nu in balbezit. Minder geeft een hoge lob. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Stejarul Vlad Tepes 0:2

74e minuut.
Filyan speelt de bal door. Rekuć rent richting de bal. Rekuć passt de bal zonder na te denken. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovačovský verovert de bal door een tackle van achteren. Tovačovský geeft een lange en hoge pass. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Palma draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Grechi kopt de bal weg. Edwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Edwikowski passt de bal in één keer door. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rekuć heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Peña bokst de bal weg.

86e minuut.
Rekuć probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Stejarul Vlad Tepes 1:2

90e minuut.
Čizmić rent richting de bal. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer met een sublieme pass. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 50%, Stejarul Vlad Tepes 50%.
Fc Nazdravanii - Stejarul Vlad Tepes 1:2