Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5400
FC GMC New Wings
Manevra 1 Tactiek 433 ATAC POZITII
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 28.5
solide Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Secăreanu met een sublieme pass. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki probeert naar een medespeler te passen. Rădescu rent richting de bal. Rădescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dimofte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimofte passt de bal zonder na te denken. Chruścicki heeft problemen om de bal te vangen. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oraşan speelt de bal door. Antonie is nu in balbezit. Rădescu begaat een overtreding. Rădescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Antonie speelt de bal door. Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş met een sublieme pass. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - New Wings 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 44%, New Wings 56%.
FC GMC - New Wings 1:0

48e minuut.
Drăguş geeft een lange en hoge pass. Dandu probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki kopt de bal weg. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu draait met de bal, schiet en ... Padureanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki geeft de bal voor. Rădescu rent richting de bal. Rădescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia geeft een lange en hoge pass. Cristinel kan de bal niet met de borst controleren. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu haalt uit met een fantastische trap. Padureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gherghina neemt de hoekschop. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - New Wings 2:0

57e minuut.
Dimofte passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal in één keer door. Chruścicki heeft problemen om de bal te vangen. Chruścicki speelt de bal door. Padureanu bokst de bal weg.

67e minuut.
Gherghina geeft de bal voor. Irimescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chruścicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. Padureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - New Wings 3:0

73e minuut.
Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte speelt de bal door. Buia speelt de bal door. Daar is Chruścicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chruścicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Antonie geeft de bal voor. Inworp. Gherghina met de inworp. Oraşan geeft een lange en hoge pass. Chruścicki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Drăguş speelt de bal door. Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu speelt de bal door. Banu rent richting de bal. Banu draait met de bal, schiet en ... Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Davidovici de bal. Davidovici verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 44%, New Wings 56%.
FC GMC - New Wings 3:0