Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Wings FC GMC
433 ATAC POZITII Tactiek Manevra 1
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş onderschept slim de pass. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Banu met een sublieme pass. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia met een sublieme pass. Daar is Chruścicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chruścicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC GMC 0:1

16e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Secăreanu onderschept slim de pass. Secăreanu geeft een hoge lob. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chişcanu rent richting de bal. Pietreanu onderschept slim de pass. Buia onderschept slim de pass. Buia geeft een lange en hoge pass. Chruścicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia is nu in balbezit. Met opzet legt Pietreanu zijn tegenspeler op de grond. Pietreanu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Secăreanu rent richting de bal. Rogers rent richting de bal. Met opzet legt Secăreanu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Secăreanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Chişcanu is nu in balbezit. Banu begaat een overtreding. Chişcanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andrieş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - FC GMC 0:2

28e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Sajewicz is nu in balbezit. Sajewicz geeft de bal voor. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Andrieş speelt de bal door. Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeitan geeft een hoge lob. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Davidovici kopt de bal weg. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraşan passt de bal in één keer door. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Oraşan passt de bal in één keer door. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki passt de bal in één keer door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 71%, FC GMC 29%.
New Wings - FC GMC 0:2

47e minuut.
Chişcanu onderschept slim de pass. Cristinel onderschept slim de pass. Chruścicki onderschept slim de pass. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraşan is nu in balbezit. Oraşan passt de bal in één keer door. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cristinel rent richting de bal. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu geeft een hoge lob. Şeitan rent richting de bal. Şeitan passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici met een sublieme pass. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki schiet op doel. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Oraşan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chruścicki probeert de bal met de borst te controleren. Chruścicki geeft de bal voor. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Peneş bokst de bal weg.

63e minuut.
Andrieş speelt de bal door. Chruścicki is nu in balbezit. Bumbescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bumbescu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Chruścicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Andrieş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Cristinel trapt de bal weg van het doel. Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vulpeşean met de inworp. Davidovici rent richting de bal. Davidovici passt de bal in één keer door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Asaf met een sublieme pass. Drăguş rent richting de bal. Drăguş speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Andrieş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chruścicki de bal. Buia speelt de bal door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Şeitan heeft problemen om de bal te vangen. Şeitan met een sublieme pass. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. Bumbescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Sajewicz onderschept slim de pass. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici geeft een hoge lob. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Oraşan passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal met de wreef. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bumbescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sajewicz de bal. Asaf begaat een overtreding. Asaf krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 65%, FC GMC 35%.
New Wings - FC GMC 0:2