Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black stone FC Brasovia2007
ant D Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten excellent
very good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Pérez Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Piñeiro geeft een hoge lob. Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ... Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gesios rent richting de bal. Gesios passt de bal met de wreef. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Hay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC Brasovia2007 0:1

16e minuut.
van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci passt de bal met de wreef. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sălăjean de bal. Boldici rent richting de bal. Boldici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black stone - FC Brasovia2007 1:1

24e minuut.
Boldici geeft de bal voor. Agnoletti heeft problemen om de bal te vangen. Agnoletti passt de bal met de wreef. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ... Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Kaníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hay is nu in balbezit. Hay haalt uit met een fantastische trap. Aumente kan de bal niet met de borst controleren. Aumente onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Agnoletti geeft een lange en hoge pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aumente krijgt een gele kaart. Márcico speelt de bal door. Khvadagiani rent richting de bal. Sălăjean begaat een overtreding. Sălăjean krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Agnoletti met een snelle inworp. Nadermann onderschept slim de pass. Menjívar geeft een hoge lob. Gesios krijgt zijn hoofd ertegen. Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black stone - FC Brasovia2007 1:2

44e minuut.
Baštrica rent richting de bal. Gesios onderschept slim de pass. Gesios passt de bal zonder na te denken. Hay is nu in balbezit. Hay schiet op doel. Márcico bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 65%, FC Brasovia2007 35%.
black stone - FC Brasovia2007 1:2

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Khvadagiani stond buitenspel. Esteban maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bell kan de bal niet met de borst controleren. Hay rent richting de bal. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Balaci onderschept slim de pass. Balaci passt de bal met de wreef. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Markov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black stone - FC Brasovia2007 2:2

89e minuut.
Hay probeert naar een medespeler te passen. Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnoletti passt de bal zonder na te denken. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black stone 57%, FC Brasovia2007 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black stone - FC Brasovia2007 2:2