Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 black stone
4-1-3-2 Tactiek 2023
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Maiyani is nu in balbezit. Maiyani speelt de bal door. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. Pantazescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 0:1

8e minuut.
Xydakis heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis speelt de bal door. Maiyani speelt de bal door. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nadermann passt de bal in één keer door. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Sălăjean controleert de bal met de borst. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani springt en kopt de bal. Daar is Menjívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 0:2

23e minuut.
Menjívar is nu in balbezit. Menjívar passt de bal zonder na te denken. Gesios rent richting de bal. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 1:2

24e minuut.
Kanatçı probeert de bal aan de voet te houden. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann passt de bal in één keer door. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Xydakis rent richting de bal. Xydakis met een sublieme pass. Nadermann geeft de bal voor. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal. Pantazescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Menjívar kopt de bal weg. Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović passt de bal met de wreef. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Pantazescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios rent richting de bal. Gesios passt de bal met de wreef. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 56%, black stone 44%.
FC Brasovia2007 - black stone 1:2

48e minuut.
Inworp. Maiyani met een snelle inworp. Nadermann heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann geeft een hoge lob. Khvadagiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 1:3

50e minuut.
Queridinho speelt de bal door. Kanatçı met een sublieme pass. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 2:3

53e minuut.
Givet geeft een lange en hoge pass. Bigović kopt de bal weg. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal. Pantazescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 2:4

67e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell passt de bal in één keer door. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani geeft een lange en hoge pass. Sălăjean kopt de bal weg. Pantazescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kanatçı kopt de bal weg. Daar is Menjívar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdzak rent richting de bal. Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar geeft een lange en hoge pass. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kaníček passt de bal met de wreef. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 2:5

74e minuut.
Xydakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydakis geeft een hoge lob. Givet kopt de bal weg. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gesios passt de bal met de wreef. Daar is Bell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García schiet op doel. Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 3:5

82e minuut.
Na een snelle pass probeert van Heemst de bal onder controle te krijgen. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Maiyani geeft een hoge lob. Khvadagiani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 3:6

85e minuut.
Xydakis met een sublieme pass. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann speelt de bal door. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 3:7

85e minuut.
Gesios probeert naar een medespeler te passen. Maiyani rent richting de bal. Kanatçı maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kanatçı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kanatçı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani passt de bal zonder na te denken. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann geeft een hoge lob. Pantazescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - black stone 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 64%, black stone 36%.
FC Brasovia2007 - black stone 3:8