Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii Greerii Verzi
343 Tactiek greeri532
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
52.1 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov passt de bal in één keer door. Scarafaggi met een sublieme pass. Klungelig pakt Pitulea de bal. Pitulea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Minder met een sublieme pass. Perianu rent richting de bal. Perianu speelt de bal door. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gama trapt de bal weg van het doel. Vişinescu kopt de bal weg. Priveda geeft de bal voor. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Minder rent richting de bal. Minder geeft een hoge lob. Palma springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Rekuć de bal. Rekuć passt de bal met de wreef. Walke rent richting de bal. Palma onderschept slim de pass. Palma schiet op doel. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klungelig pakt Palma de bal. Palma passt de bal met de wreef. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Greerii Verzi 1:0

45e minuut.
Priveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Priveda geeft een lange en hoge pass. Pogorelov kopt de bal weg. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 49%, Greerii Verzi 51%.
Fc Nazdravanii - Greerii Verzi 1:0

62e minuut.
D`Ambrosi rent richting de bal. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Azadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma schiet op doel. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - Greerii Verzi 2:0

74e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Priveda is nu in balbezit. Priveda passt de bal in één keer door. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski begaat een overtreding. Rekuć raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 44%, Greerii Verzi 56%.
Fc Nazdravanii - Greerii Verzi 2:0