Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26276
Greerii Verzi Fc Nazdravanii
greeri532 Tactiek 343
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Pogorelov speelt de bal door. Winckelmans geeft de bal voor. Gaiato heeft problemen om de bal te vangen. Gaiato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Fc Nazdravanii 1:0

4e minuut.
Pogorelov is nu in balbezit. Pogorelov met een sublieme pass. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gaiato rent richting de bal. Scarafaggi is nu in balbezit. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Winckelmans onderschept slim de pass. Winckelmans met een sublieme pass. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Fc Nazdravanii 2:0

17e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski onderschept slim de pass. Krzyżykowski geeft een hoge lob. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Turcanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gama bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pogorelov verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorelov met een sublieme pass. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Fc Nazdravanii 3:0

42e minuut.
Tovačovský geeft een hoge lob. Rekuć rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Ambrosi. D`Ambrosi krijgt een gele kaart. Rekuć is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minder met een snel genomen vrije trap. Prunariu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vişinescu heeft problemen om de bal te vangen. Vişinescu geeft een hoge lob. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 41%, Fc Nazdravanii 59%.
Greerii Verzi - Fc Nazdravanii 3:0

64e minuut.
Pogorelov verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorelov probeert naar een medespeler te passen. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - Fc Nazdravanii 4:0

84e minuut.
Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato passt de bal in één keer door. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 48%, Fc Nazdravanii 52%.
Greerii Verzi - Fc Nazdravanii 4:0