Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Fc. Chriss-team
343 Tactiek oare?
54% Balbezit 46%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Vente verovert de bal door een tackle van achteren. Vente geeft de bal voor. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Fc. Chriss-team 0:1

28e minuut.
Ciubuc speelt de bal door. Vente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vente speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Verhoeven rent richting de bal. Verhoeven passt de bal met de wreef. Grumezea rent richting de bal. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft een lange en hoge pass. Daar is Dektiarovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tleskač bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoeven verovert de bal door een tackle van achteren. Verhoeven speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Dektiarovas verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez schiet op doel. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Fc. Chriss-team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 65%, Fc. Chriss-team 35%.
Stejarul Vlad Tepes - Fc. Chriss-team 0:2

53e minuut.
Dektiarovas is nu in balbezit. Dektiarovas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újhelyi met de inworp. Xydous geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gacek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bendea komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dektiarovas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhoeven met een snelle inworp. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Fc. Chriss-team 0:3

67e minuut.
Újhelyi passt de bal zonder na te denken. Suárez rent richting de bal. Tleskač begaat een overtreding. Suárez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xydous komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Wilk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilk geeft een lange en hoge pass. Oprescu heeft problemen om de bal te vangen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Xydous geeft een hoge lob. Dektiarovas is nu in balbezit. Dektiarovas passt de bal in één keer door. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Fc. Chriss-team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 60%, Fc. Chriss-team 40%.
Stejarul Vlad Tepes - Fc. Chriss-team 0:4