Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team Stejarul Vlad Tepes
oare? Tactiek 343
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten good
solid Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Grechi is nu in balbezit. Verhoeven onderschept slim de pass. Verhoeven passt de bal zonder na te denken. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vente geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dektiarovas de bal. Suárez rent richting de bal. Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grechi speelt de bal door. Dziedzina rent richting de bal. Łopaciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vente rent richting de bal. Vente geeft een lange en hoge pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een lange en hoge pass. Suárez kopt de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Young onderschept slim de pass. Young geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gacek met een snelle inworp. Grechi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 43%, Stejarul Vlad Tepes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Chriss-team - Stejarul Vlad Tepes 0:0

55e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Suárez onderschept slim de pass. Dektiarovas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Xydous wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grumezea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Stejarul Vlad Tepes 1:0

56e minuut.
Čizmić kopt de bal weg. Vente met een sublieme pass. Oprescu is nu in balbezit. Suárez onderschept slim de pass. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Xydous speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprescu. Oprescu krijgt een gele kaart. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grumezea krijgt zijn hoofd ertegen. Peña bokst de bal weg.

76e minuut.
Čizmić verovert de bal door een tackle van achteren. Čizmić speelt de bal door. Gacek met een sublieme pass. Łopaciuk heeft problemen om de bal te vangen. Łopaciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Verhoeven geeft een hoge lob. Čizmić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vente rent richting de bal. Vente geeft de bal voor. Xydous geeft de bal voor. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Verhoeven passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez passt de bal zonder na te denken. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 41%, Stejarul Vlad Tepes 59%.
Fc. Chriss-team - Stejarul Vlad Tepes 1:0