Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
New Wings dinamo plesesti
433 ATAC POZITII Tactiek 433
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
27.2 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen average


2e minuut.
Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft een lange en hoge pass. Daar is Gross Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:1

4e minuut.
Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal zonder na te denken. Canosa rent richting de bal. Canosa geeft een hoge lob. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski onderschept slim de pass. Gniadkowski passt de bal met de wreef. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Canosa geeft een hoge lob. Doeltrap. Padureanu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Fuhrmann de bal. Fuhrmann geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pažin rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin is nu in balbezit. Pažin passt de bal met de wreef. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Padureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Irimescu de bal onder controle te krijgen. Pietreanu rent richting de bal. Met opzet legt Canosa zijn tegenspeler op de grond. Canosa krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Anh Tài rent richting de bal. Pažin rent richting de bal. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Gross Brown rent richting de bal. Gross Brown passt de bal in één keer door. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Gross Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gross Brown is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canosa met een snel genomen vrije trap. Pažin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Irimescu rent richting de bal. Vulpeşean rent richting de bal. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pažin de bal onder controle te krijgen. Gross Brown rent richting de bal. Gross Brown draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:2

36e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile passt de bal in één keer door. Bassan is nu in balbezit. Bassan geeft de bal voor. Pažin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài geeft de bal voor. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:3

40e minuut.
Bassan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài passt de bal in één keer door. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:4

43e minuut.
Esterházy geeft een hoge lob. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài passt de bal zonder na te denken. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Padureanu trapt de bal weg van het doel. Drăguş rent richting de bal. Gross Brown maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gross Brown moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gross Brown schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Drăguş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pietreanu komt bij de bal en schiet. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Anh Tài probeert de bal met de borst te controleren. Pažin rent richting de bal. Anh Tài rent richting de bal. Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft een lange en hoge pass. Padureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 87%, dinamo plesesti 13%.
New Wings - dinamo plesesti 0:5

47e minuut.
Doeltrap. Padureanu met een harde bal richting middenveld. Fuhrmann kopt de bal weg. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Padureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Vasile passt de bal in één keer door. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài geeft een hoge lob. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Padureanu bokst de bal weg. Anh Tài is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pažin rent richting de bal. Antonie rent richting de bal. Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Padureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Fuhrmann probeert naar een medespeler te passen. Canosa geeft een lange en hoge pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài speelt de bal door. Canosa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Irimescu is nu in balbezit. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài met een sublieme pass. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cristinel de bal. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Coreda kopt de bal weg. Vasile geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Irimescu de bal. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:6

62e minuut.
Grigorie rent richting de bal. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài geeft een hoge lob. Pažin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:7

63e minuut.
Rogers met een sublieme pass. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:8

67e minuut.
Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel geeft de bal voor. Canosa speelt de bal door. Daar is Pažin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:9

75e minuut.
Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài met een sublieme pass. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Padureanu bokst de bal weg.

82e minuut.
Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorie rent richting de bal. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vasile passt de bal in één keer door. Pažin rent richting de bal. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Padureanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - dinamo plesesti 0:10

87e minuut.
Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài geeft een lange en hoge pass. Irimescu kan de bal niet met de borst controleren. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 85%, dinamo plesesti 15%.
New Wings - dinamo plesesti 0:10