Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti New Wings
433 Tactiek 433 ATAC POZITII
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 31.3
very good Schieten adequate
very good Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài passt de bal in één keer door. Pažin rent richting de bal. Pažin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Selezeanu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Canosa neemt de hoekschop. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli met een sublieme pass. Canosa speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 1:0

17e minuut.
Pažin rent richting de bal. Grigorie is nu in balbezit. Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 2:0

21e minuut.
Daar is Banu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyurkovits. Banu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antonie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bryjak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 2:1

24e minuut.
Begarelli met een sublieme pass. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 3:1

27e minuut.
Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Grigorie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canosa. Canosa krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Bryjak de bal. Coreda rent richting de bal. Coreda geeft de bal voor. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tammiste rent richting de bal. Tammiste speelt de bal door. Klungelig pakt Pažin de bal. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel. Cichowlas bokst de bal weg.

40e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits speelt de bal door. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 26%, New Wings 74%.
dinamo plesesti - New Wings 3:1

46e minuut.
Selezeanu geeft een lange en hoge pass. Begarelli kopt de bal weg. Antonie probeert de bal met de borst te controleren. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Pažin onderschept slim de pass. Pažin met een sublieme pass. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 4:1

52e minuut.
Pažin is nu in balbezit. Selezeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pažin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pažin neemt zijn aanloop. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 5:1

55e minuut.
Canosa speelt de bal door. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Pažin met een sublieme pass. Domide kan de bal niet met de borst controleren. Domide schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anh Tài springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli met een sublieme pass. Canosa rent richting de bal. Canosa geeft de bal voor. Pažin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 6:1

61e minuut.
Banu passt de bal in één keer door. Bryjak rent richting de bal. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Bumbescu is nu in balbezit. Bumbescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Daar is Gyurkovits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits probeert naar een medespeler te passen. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Begarelli onderschept slim de pass. Begarelli met een sublieme pass. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Richter geeft een lange en hoge pass. Anh Tài rent richting de bal. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - New Wings 7:1

77e minuut.
Gyurkovits passt de bal in één keer door. Begarelli geeft de bal voor. Anh Tài kopt de bal weg. Pažin is nu in balbezit. Pažin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Grigorie is nu in balbezit. Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. Canosa met een sublieme pass. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits met een sublieme pass. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Cristinel probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristinel trapt de bal weg van het doel. Begarelli kopt de bal weg. Daar is Pažin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pažin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Begarelli rent richting de bal. Begarelli speelt de bal door. Canosa is nu in balbezit. Canosa geeft een hoge lob. Pažin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bumbescu is nu in balbezit. Begarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Begarelli met een sublieme pass. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Anh Tài kopt de bal weg. Klungelig pakt Pietreanu de bal. Pažin rent richting de bal. Domide is nu in balbezit. Domide schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 24%, New Wings 76%.
dinamo plesesti - New Wings 7:1