Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni FC GMC
541 Tactiek Manevra 1
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten very good
adequate Passen average
poor Verdedigen good


3e minuut.
Pantea passt de bal in één keer door. Sanchez rent richting de bal. Sanchez met een sublieme pass. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek schiet op doel. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nakrošis verovert de bal door een tackle van achteren. Nakrošis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sanchez met een snelle inworp. Piţurcă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Czwartek rent richting de bal. Davidovici verovert de bal door een tackle van achteren. Davidovici passt de bal in één keer door. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sanchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baltă komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Klungelig pakt Chişcanu de bal. Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombkötő probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruścicki onderschept slim de pass. Chruścicki probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chruścicki kan de bal niet met de borst controleren. Czwartek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwartek passt de bal zonder na te denken. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC GMC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 45%, FC GMC 55%.
SSkinsBerceni - FC GMC 1:0

46e minuut.
Chruścicki speelt de bal door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan rent richting de bal. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Padrón bokst de bal weg. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şeitan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chişcanu krijgt zijn hoofd ertegen. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chruścicki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SSkinsBerceni - FC GMC 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Ioveanu de bal. Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraşan passt de bal in één keer door. Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki haalt uit met een fantastische trap. Padrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sajewicz geeft een lange en hoge pass. Ioveanu geeft een lange en hoge pass. Oraşan geeft een lange en hoge pass. Chruścicki probeert de bal met de borst te controleren. Chruścicki draait met de bal, schiet en ... Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC GMC 1:2

68e minuut.
Chruścicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chruścicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leibur de bal. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - FC GMC 1:3

87e minuut.
Baltă speelt de bal door. Czwartek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrieş. Andrieş krijgt een gele kaart. Czwartek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 63%, FC GMC 37%.
SSkinsBerceni - FC GMC 1:3