Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36657
Legiunea FC Brasovia2007
4 Tactiek 4-1-3-2
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 47
solid Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Pérez Piñeiro rent richting de bal. Ruiz García is nu in balbezit. Antipa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antipa krijgt een gele kaart. Ruiz García raakt geblesseerd tijdens het duel. Menjívar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - FC Brasovia2007 0:1

16e minuut.
Vornicu rent richting de bal. Vornicu geeft een hoge lob. Agnoletti kopt de bal weg. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Slouk geeft de bal voor. Esteban is nu in balbezit. Vornicu speelt de bal door. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Ruiz García probeert de bal aan de voet te houden. Bocanegra onderschept slim de pass. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Jaroszuk met een snelle inworp. Antipa met een sublieme pass. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek geeft de bal voor. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dikov speelt de bal door. Jacoszek met een sublieme pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. Pantazescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 53%, FC Brasovia2007 47%.
Legiunea - FC Brasovia2007 0:1

48e minuut.
Szczutowski geeft de bal voor. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk passt de bal in één keer door. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel. Pantazescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek draait met de bal, schiet en ... Pérez Piñeiro rent richting de bal. Jaroszuk onderschept slim de pass. Jaroszuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Sălăjean met een sublieme pass. Ruiz García is nu in balbezit. Jacoszek begaat een overtreding. Jacoszek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 41%, FC Brasovia2007 59%.
Legiunea - FC Brasovia2007 0:1