Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34228
Universitatea Cluj-Napoca black stone
U 523 Tactiek ant D
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
55.6 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bigović probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Sruthi met een snelle inworp. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski geeft de bal voor. Zamfir krijgt zijn hoofd ertegen. Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - black stone 1:0

7e minuut.
Balaci rent richting de bal. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak begaat een overtreding. Mądzielewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mądzielewski kan niet meer verder spelen. Nicolici komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Ninoiu kopt de bal weg. Nadermann is nu in balbezit. Gioga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nadermann raakt geblesseerd tijdens het duel. Balaci neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - black stone 1:1

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Khvadagiani stond buitenspel. Ronaldo neemt vlug de vrije trap. Daar is Aumente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi geeft de bal voor. Hirata kopt de bal weg. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - black stone 2:1

23e minuut.
Czyż met een sublieme pass. Bigović rent richting de bal. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft een hoge lob. Zamfir springt en kopt de bal. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nadermann probeert de bal aan de voet te houden. Sruthi rent richting de bal. Sruthi passt de bal met de wreef. Hirata rent richting de bal. Hirata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maradona-Lmaghrib controleert de bal met de borst. Khvadagiani rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maradona-Lmaghrib krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Baštrica de bal. Boldici rent richting de bal. Nicolici begaat een overtreding. Nicolici krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 35%, black stone 65%.
Universitatea Cluj-Napoca - black stone 2:1

48e minuut.
Mowlik heeft problemen om de bal te vangen. Mowlik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaníček de bal. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal in één keer door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Murdzak speelt de bal door. Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović geeft de bal voor. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel. Czyż kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Balaci probeert de bal met de borst te controleren. Nicolici geeft de bal voor. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Márcico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - black stone 3:1

63e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft de bal voor. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Kaníček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaníček passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Khvadagiani. Goede buitenspelval van de verdediging. Ronaldo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Ţugui komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Balaci speelt de bal door. Boldici rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maradona-Lmaghrib krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell begaat een overtreding. Bell krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hirata kopt de bal weg. Murdzak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamfir. Zamfir krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ninoiu onderschept slim de pass. Ninoiu geeft een hoge lob. Hirata kopt de bal weg. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 41%, black stone 59%.
Universitatea Cluj-Napoca - black stone 3:1