Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes Greerii Verzi
343 Tactiek greeri532
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
51 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Dektiarovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato onderschept slim de pass. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - Greerii Verzi 0:1

8e minuut.
Pogorelov passt de bal in één keer door. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu met een sublieme pass. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi schiet op doel. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Grechi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu geeft een hoge lob. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Oprescu onderschept slim de pass. Pogorelov met een sublieme pass. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mirică kopt de bal weg. Vişinescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Oprescu de bal onder controle te krijgen. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Mirică met de inworp. Pogorelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grechi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Azadov onderschept slim de pass. Azadov geeft een lange en hoge pass. Oprescu is nu in balbezit. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi schiet op doel. Peña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 54%, Greerii Verzi 46%.
Stejarul Vlad Tepes - Greerii Verzi 0:1

73e minuut.
Dektiarovas neemt vlug de vrije trap. Łopaciuk kopt de bal weg. Daar is Azadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grechi rent richting de bal. Grechi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mirică is nu in balbezit. Mirică passt de bal met de wreef. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ciubuc passt de bal met de wreef. Čizmić rent richting de bal. Čizmić passt de bal met de wreef. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gama bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 36%, Greerii Verzi 64%.
Stejarul Vlad Tepes - Greerii Verzi 0:1