Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni New Wings
541 Tactiek 433 ATAC POZITII
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 28.3
average Schieten average
adequate Passen average
weak Verdedigen poor


4e minuut.
von Hof is nu in balbezit. von Hof passt de bal in één keer door. Daar is Czwartek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Cristinel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Drăguş is nu in balbezit. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Czwartek krijgt zijn hoofd ertegen. Cichowlas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - New Wings 1:0

22e minuut.
Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een hoge lob. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - New Wings 2:0

26e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez geeft een lange en hoge pass. Czwartek rent richting de bal. Czwartek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. von Hof zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virtejaru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Honceriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rogers zijn tegenspeler op de grond. Honceriu raakt geblesseerd tijdens het duel. Gombkötő met een snel genomen vrije trap. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - New Wings 3:0

41e minuut.
Cichowlas met een harde bal richting middenveld. Selezeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Udişteanu de bal. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sanchez rent richting de bal. Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Czwartek is nu in balbezit. Czwartek draait met de bal, schiet en ... Cristinel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 30%, New Wings 70%.
SSkinsBerceni - New Wings 3:0

69e minuut.
Selezeanu speelt de bal door. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Vulpeşean met een sublieme pass. Asaf rent richting de bal. Asaf draait met de bal, schiet en ... Padrón bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Vulpeşean met de inworp. Udişteanu probeert de bal met de borst te controleren. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gombkötő bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo onderschept slim de pass. Selezeanu speelt de bal door. Asaf rent richting de bal. Asaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 45%, New Wings 55%.
SSkinsBerceni - New Wings 3:0