Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti FC GMC
433 Tactiek Manevra 1
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 37.4
very good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen good


7e minuut.
Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici onderschept slim de pass. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Gniadkowski de bal. Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Pažin rent richting de bal. Pažin draait met de bal, schiet en ... Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 2:0

12e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Vilhena geeft een hoge lob. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài geeft een hoge lob. Pažin krijgt zijn hoofd ertegen. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 3:0

13e minuut.
Esterházy passt de bal in één keer door. Gniadkowski is nu in balbezit. Gniadkowski speelt de bal door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. Dandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 4:0

25e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile passt de bal met de wreef. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 5:0

28e minuut.
Oraşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrieş geeft een hoge lob. Esterházy probeert de bal met de borst te controleren. Chruścicki rent richting de bal. Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 5:1

31e minuut.
Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadkowski onderschept slim de pass. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vilhena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Davidovici de bal. Pažin is nu in balbezit. Pažin draait met de bal, schiet en ... Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 6:1

42e minuut.
Daar is Pažin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sajewicz met een sublieme pass. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vasile speelt de bal door. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan begaat een overtreding. Pažin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fuhrmann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dandu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài geeft een hoge lob. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Davidovici probeert de bal aan de voet te houden. Dandu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 25%, FC GMC 75%.
dinamo plesesti - FC GMC 6:1

50e minuut.
Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài passt de bal met de wreef. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pažin rent richting de bal. Paal! Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 7:1

51e minuut.
Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile met een sublieme pass. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin draait met de bal, schiet en ... Dandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 8:1

53e minuut.
Gniadkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sajewicz de bal. Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Pažin schiet op doel. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 9:1

55e minuut.
Gniadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadkowski geeft een lange en hoge pass. Anh Tài kopt de bal weg. Klungelig pakt Pažin de bal. Pažin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vasile geeft een hoge lob. Sajewicz rent richting de bal. Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadkowski rent richting de bal. Gniadkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Oraşan kopt de bal weg. Chişcanu is nu in balbezit. Bassan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bassan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki passt de bal zonder na te denken. Coreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gniadkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gniadkowski passt de bal in één keer door. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Dandu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - FC GMC 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 39%, FC GMC 61%.
dinamo plesesti - FC GMC 10:1