Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: FC GMC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12054
FC GMC dinamo plesesti
Manevra 1 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


5e minuut.
Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa speelt de bal door. Anh Tài met een sublieme pass. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter geeft een lange en hoge pass. Pažin kopt de bal weg. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu passt de bal met de wreef. Esterházy rent richting de bal. Chruścicki onderschept slim de pass. Chruścicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sajewicz probeert de bal aan de voet te houden. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakrošis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nakrošis krijgt een gele kaart. Anh Tài raakt geblesseerd tijdens het duel. Pažin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - dinamo plesesti 0:1

34e minuut.
Pažin probeert naar een medespeler te passen. Sajewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Dandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - dinamo plesesti 0:2

40e minuut.
Andrieş met een sublieme pass. Şeitan is nu in balbezit. Şeitan speelt de bal door. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki schiet op doel. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Richter onderschept slim de pass. Richter geeft de bal voor. Pažin is nu in balbezit. Pažin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GMC - dinamo plesesti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 54%, dinamo plesesti 46%.
FC GMC - dinamo plesesti 0:3

54e minuut.
Gniadkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadkowski geeft een hoge lob. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits geeft een lange en hoge pass. Pažin krijgt zijn hoofd ertegen. Dandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Domide de bal onder controle te krijgen. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Oraşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurkovits passt de bal zonder na te denken. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Pažin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GMC 63%, dinamo plesesti 37%.
FC GMC - dinamo plesesti 0:3