Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32132
Universitatea Cluj-Napoca Greerii Verzi
U 523 Tactiek greeri532
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
57.9 gemiddelde waardering 50.7
excellent Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Scarafaggi is nu in balbezit. Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Mowlik kan de bal niet met de borst controleren. Mowlik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Marin met een sublieme pass. Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądzielewski geeft een hoge lob. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zamfir kopt de bal weg. Klungelig pakt Azadov de bal. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 1:0

10e minuut.
Walke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mądzielewski met de inworp. Sruthi geeft de bal voor. Zamfir maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen. Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 2:0

12e minuut.
Turcanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ronaldo rent richting de bal. Scarafaggi onderschept slim de pass. Scarafaggi schiet op doel. Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 2:1

23e minuut.
Marin met een sublieme pass. Hirata rent richting de bal. D`Ambrosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirata raakt geblesseerd tijdens het duel. Sruthi wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 3:1

31e minuut.
Gaiato rent richting de bal. Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mądzielewski zal de hoekschop nemen. Mowlik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Pogorelov de bal. Sruthi met een sublieme pass. Daar is Turcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mowlik verovert de bal door een tackle van achteren. Mowlik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Inworp. Mądzielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sruthi geeft een hoge lob. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 4:1

39e minuut.
Scarafaggi rent richting de bal. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirata springt en kopt de bal. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turcanu kopt de bal weg. Pogorelov heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżykowski rent richting de bal. Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 30%, Greerii Verzi 70%.
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 5:1

46e minuut.
D`Ambrosi geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scarafaggi stond buitenspel. Ronaldo neemt vlug de vrije trap. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Sruthi met de inworp. Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu begaat een overtreding. Mądzielewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sruthi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sruthi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamfir rent richting de bal. Met opzet legt Azadov zijn tegenspeler op de grond. Zamfir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hirata wilt de vrije trap nemen. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

78e minuut.
D`Ambrosi probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski passt de bal met de wreef. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sruthi speelt de bal door. Daar is Hirata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata passt de bal zonder na te denken. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Gama bokst de bal weg.

85e minuut.
Mirică rent richting de bal. Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski passt de bal met de wreef. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo geeft een lange en hoge pass. Hirata rent richting de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Daar is Mirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 23%, Greerii Verzi 77%.
Universitatea Cluj-Napoca - Greerii Verzi 5:1