Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team FC Brasovia2007
oare? Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten excellent
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Xydous speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Sălăjean begaat een overtreding. Sălăjean krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Matijić geeft een hoge lob. Inworp. Menjívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Piñeiro geeft de bal voor. Hay maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dziedzina kopt de bal weg. Agnoletti speelt de bal door. Ruiz García geeft de bal voor. Gesios maakt een snoekduik en kopt de bal. Bardelli bokst de bal weg. Matijić kopt de bal weg. Agnoletti geeft de bal voor. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - FC Brasovia2007 0:1

25e minuut.
Sălăjean met een sublieme pass. Gesios rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wilk. Wilk krijgt een gele kaart. Gesios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menjívar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gesios krijgt zijn hoofd ertegen. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - FC Brasovia2007 0:2

36e minuut.
Verhoeven is nu in balbezit. Ruiz García onderschept slim de pass. Ruiz García passt de bal met de wreef. Hay rent richting de bal. Hay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Verhoeven speelt de bal door. Xydous is nu in balbezit. Xydous passt de bal met de wreef. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Újhelyi met een snelle inworp. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea schiet op doel. Markov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 54%, FC Brasovia2007 46%.
Fc. Chriss-team - FC Brasovia2007 0:2

51e minuut.
Matijić kopt de bal weg. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios onderschept slim de pass. Gesios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Xydous de bal. Xydous passt de bal zonder na te denken. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi geeft de bal voor. Suárez springt en kopt de bal. Markov bokst de bal weg.

59e minuut.
Verhoeven passt de bal in één keer door. Újhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Újhelyi geeft de bal voor. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gesios kopt de bal weg. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Young de bal. Hay onderschept slim de pass. Hay schiet op doel. Bardelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. van Heemst geeft de bal voor. Daar is Matijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesios is nu in balbezit. Gesios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vente kopt de bal weg. Xydous rent richting de bal. Xydous met een sublieme pass. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft een hoge lob. Markov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - FC Brasovia2007 1:2

76e minuut.
Pérez Piñeiro passt de bal in één keer door. Gesios rent richting de bal. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - FC Brasovia2007 1:3

84e minuut.
Daar is Verhoeven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz García begaat een overtreding. Verhoeven raakt geblesseerd tijdens het duel. Vente zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Újhelyi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 46%, FC Brasovia2007 54%.
Fc. Chriss-team - FC Brasovia2007 1:3