Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 Fc. Chriss-team
4-1-3-2 Tactiek oare?
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 50.8
adequate Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


1e minuut.
van Heemst speelt de bal door. Menjívar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grumezea. Grumezea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dziedzina met een sublieme pass. Vornicu is nu in balbezit. Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Fc. Chriss-team 1:0

20e minuut.
Újhelyi geeft een hoge lob. Shahumyan geeft een hoge lob. Grumezea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti geeft een hoge lob. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Menjívar geeft de bal voor. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Ruiz García maakt een snoekduik en kopt de bal. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dziedzina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Fc. Chriss-team 2:0

38e minuut.
Ruiz García is nu in balbezit. Pérez Piñeiro geeft de bal voor. Ruiz García kopt de bal weg. Klungelig pakt Marina de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Fc. Chriss-team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 40%, Fc. Chriss-team 60%.
FC Brasovia2007 - Fc. Chriss-team 3:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menjívar met een snelle inworp. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro geeft de bal voor. Bardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Fc. Chriss-team 4:0

69e minuut.
Esteban verovert de bal door een tackle van achteren. Esteban geeft een hoge lob. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een hoge lob. Suárez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti probeert naar een medespeler te passen. Wilk is nu in balbezit. Ruiz García onderschept slim de pass. Ruiz García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 55%, Fc. Chriss-team 45%.
FC Brasovia2007 - Fc. Chriss-team 4:0