Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Legiunea Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 11640
Legiunea dinamo plesesti
4 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Kania passt de bal met de wreef. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Coreda de bal onder controle te krijgen. Jacoszek met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vasile rent richting de bal. Vasile geeft de bal voor. Szczutowski rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fuhrmann probeert naar een medespeler te passen. Canosa rent richting de bal. Canosa passt de bal met de wreef. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Anh Tài passt de bal met de wreef. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin passt de bal met de wreef. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fairclough geeft een lange en hoge pass. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Anh Tài krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Slouk speelt de bal door. Antipa rent richting de bal. Antipa probeert naar een medespeler te passen. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - dinamo plesesti 1:0

39e minuut.
Slouk speelt de bal door. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov speelt de bal door. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Coreda is nu in balbezit. Škréta verovert de bal door een tackle van achteren. Škréta schiet op doel. Fillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Antipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa passt de bal in één keer door. Dikov is nu in balbezit. Škréta bereikt de bal nog maar net als eerste. Škréta schiet op doel. Fillon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 50%, dinamo plesesti 50%.
Legiunea - dinamo plesesti 1:0

46e minuut.
Daar is Canosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canosa passt de bal in één keer door. Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann geeft een lange en hoge pass. Vilhena geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pažin rent richting de bal. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa is nu in balbezit. Canosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Coreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Fillon met een harde bal richting middenveld. Canosa kan de bal niet met de borst controleren. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Antipa is nu in balbezit. Antipa geeft de bal voor. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škréta rent richting de bal. Škréta schiet op doel. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kania rent richting de bal. Kania haalt uit met een fantastische trap. Fillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - dinamo plesesti 2:0

70e minuut.
Kania speelt de bal door. Dikov rent richting de bal. Dikov passt de bal in één keer door. Škréta is nu in balbezit. Škréta schiet op doel. Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dikov met een sublieme pass. Škréta rent richting de bal. Esterházy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esterházy krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Canosa met een sublieme pass. Pažin rent richting de bal. Met opzet legt Szczutowski zijn tegenspeler op de grond. Szczutowski krijgt een gele kaart. Pažin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pažin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Jacoszek met een snelle inworp. Kania speelt de bal door. Škréta is nu in balbezit. Škréta haalt uit met een fantastische trap. Fillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legiunea - dinamo plesesti 3:0

83e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bassan met een snelle inworp. Vilhena geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legiunea 61%, dinamo plesesti 39%.
Legiunea - dinamo plesesti 3:0