Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti Legiunea
352 Tactiek 4
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Vasile geeft een hoge lob. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài schiet op doel. Starostyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Legiunea 1:0

7e minuut.
Pažin verovert de bal door een tackle van achteren. Bocanegra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pažin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Begarelli met een snel genomen vrije trap. Anh Tài springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Pažin onderschept slim de pass. Pažin met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Antipa passt de bal met de wreef. Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dikov is nu in balbezit. Dikov met een sublieme pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Dikov de bal. Dikov probeert naar een medespeler te passen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. Fillon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo plesesti - Legiunea 1:1

20e minuut.
Begarelli passt de bal zonder na te denken. Tammiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammiste passt de bal in één keer door. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Starostyak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits passt de bal in één keer door. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Legiunea 2:1

28e minuut.
Vasile geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fairclough de bal onder controle te krijgen. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài geeft een lange en hoge pass. Pažin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammiste rent richting de bal. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Fillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Fairclough probeert naar een medespeler te passen. Dikov is nu in balbezit. Dikov passt de bal zonder na te denken. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo plesesti - Legiunea 2:2

34e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Jacoszek geeft de bal voor. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Fillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Legiunea 2:3

36e minuut.
Slouk passt de bal met de wreef. Jacoszek speelt de bal door. Dikov met een sublieme pass. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gniadkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dikov zal de hoekschop nemen. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Fillon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Legiunea 2:4

43e minuut.
Gyurkovits geeft een hoge lob. Pažin heeft problemen om de bal te vangen. Szczutowski rent richting de bal. Pažin is nu in balbezit. Pažin schiet op doel. Starostyak bokst de bal weg.

45e minuut.
Tammiste probeert de bal met de borst te controleren. Tammiste passt de bal met de wreef. Begarelli probeert naar een medespeler te passen. Pažin is nu in balbezit. Pažin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 51%, Legiunea 49%.
dinamo plesesti - Legiunea 2:4

46e minuut.
Antipa passt de bal in één keer door. Bocanegra heeft problemen om de bal te vangen. Bocanegra speelt de bal door. Pažin kan de bal niet met de borst controleren. Pažin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits passt de bal in één keer door. Pažin rent richting de bal. Pažin draait met de bal, schiet en ... Starostyak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - Legiunea 3:4

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trusiak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Starostyak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo plesesti - Legiunea 4:4

77e minuut.
Tammiste kopt de bal weg. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài speelt de bal door. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dikov passt de bal met de wreef. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacoszek passt de bal zonder na te denken. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak draait met de bal, schiet en ... Fillon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Fairclough passt de bal zonder na te denken. Dikov rent richting de bal. Dikov met een sublieme pass. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 51%, Legiunea 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo plesesti - Legiunea 4:4