Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSkinsBerceni black stone
541 Tactiek 2023
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.7 gemiddelde waardering 56.5
average Schieten formidable
adequate Passen very good
weak Verdedigen formidable


2e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Flores de bal onder controle te krijgen. Padrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Murdzak passt de bal in één keer door. Aumente geeft de bal voor. Mâlcu is nu in balbezit. Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Padrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Virtejaru is nu in balbezit. Kaníček onderschept slim de pass. Kaníček geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Nadermann rent richting de bal. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Khvadagiani de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Xydakis heeft problemen om de bal te vangen. Xydakis geeft een hoge lob. Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - black stone 0:1

19e minuut.
Nadermann speelt de bal door. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft een hoge lob. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murdzak heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadermann. Nadermann krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Xydakis geeft een hoge lob. Leibur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - black stone 0:2

34e minuut.
Leibur met een sublieme pass. Ioveanu probeert naar een medespeler te passen. Mâlcu rent richting de bal. Khvadagiani verovert de bal door een tackle van achteren. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann met een sublieme pass. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
von Hof bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaníček verovert de bal door een tackle van achteren. Kaníček geeft een hoge lob. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bigović kopt de bal weg. Nadermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadermann passt de bal in één keer door. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 65%, black stone 35%.
SSkinsBerceni - black stone 0:2

50e minuut.
Nadermann speelt de bal door. Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Padrón bokst de bal weg.

58e minuut.
Flores probeert de bal aan de voet te houden. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani geeft de bal voor. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - black stone 0:3

65e minuut.
Nadermann geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Bigović heeft problemen om de bal te vangen. Nadermann rent richting de bal. Nadermann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - black stone 0:4

66e minuut.
Nadermann onderschept slim de pass. Nadermann passt de bal met de wreef. Daar is Xydakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydakis geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - black stone 0:5

69e minuut.
Sanchez is nu in balbezit. Aumente verovert de bal door een tackle van achteren. Aumente geeft een lange en hoge pass. Daar is Maiyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiyani geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - black stone 0:6

72e minuut.
Nadermann passt de bal in één keer door. Khvadagiani is nu in balbezit. Mâlcu rent richting de bal. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czwartek met een sublieme pass. Daar is von Hof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bigović met de inworp. Murdzak geeft een hoge lob. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSkinsBerceni - black stone 0:7

78e minuut.
Bigović onderschept slim de pass. Bigović geeft een lange en hoge pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Padrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Aumente bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumente geeft een hoge lob. Daar is Pantea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Padrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Xydakis is nu in balbezit. Xydakis geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Padrón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Murdzak geeft een hoge lob. Khvadagiani kopt de bal weg. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSkinsBerceni 73%, black stone 27%.
SSkinsBerceni - black stone 0:7