Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: New Wings Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
New Wings Fc Nazdravanii
433 ATAC POZITII Tactiek 343
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten formidable
adequate Passen very good
poor Verdedigen average


7e minuut.
Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. Schaeffer onderschept slim de pass. Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:1

8e minuut.
Rogers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vulpeşean de bal. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan geeft een lange en hoge pass. Palma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Minder met de inworp. Rekuć speelt de bal door. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea haalt uit met een fantastische trap. Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:2

19e minuut.
Rekuć rent richting de bal. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer passt de bal in één keer door. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peneş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Rekuć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć schiet op doel. Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:3

21e minuut.
Palma passt de bal in één keer door. Rekuć is nu in balbezit. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer geeft een hoge lob. Palma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:4

23e minuut.
Rekuć passt de bal zonder na te denken. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder probeert naar een medespeler te passen. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Filyan rent richting de bal. Filyan geeft de bal voor. Rekuć rent richting de bal. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Drăguş speelt de bal door. Klungelig pakt Asaf de bal. Drăguş speelt de bal door. Gallardo rent richting de bal. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Perianu is nu in balbezit. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer met een sublieme pass. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 69%, Fc Nazdravanii 31%.
New Wings - Fc Nazdravanii 0:4

46e minuut.
Palma probeert naar een medespeler te passen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć passt de bal zonder na te denken. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma haalt uit met een fantastische trap. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Schaeffer met een sublieme pass. Minder rent richting de bal. Minder met een sublieme pass. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Schaeffer met een sublieme pass. Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea passt de bal met de wreef. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć geeft een hoge lob. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:5

54e minuut.
Grigorie heeft problemen om de bal te vangen. Grigorie passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palma de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Peneş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:6

56e minuut.
Schaeffer passt de bal zonder na te denken. Filyan rent richting de bal. Filyan geeft een hoge lob. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Palma is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. Cristinel geeft een lange en hoge pass. Bărzoi kopt de bal weg. Purcărea probeert de bal aan de voet te houden. Schaeffer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rogers met de inworp. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş geeft een hoge lob. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Tovačovský onderschept slim de pass. Tovačovský geeft een lange en hoge pass. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć controleert de bal met de borst. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Peneş bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Bărzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asaf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bărzoi. Bărzoi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć passt de bal in één keer door. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Filyan geeft de bal voor. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć speelt de bal door. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:7

77e minuut.
Purcărea geeft een hoge lob. Cristinel verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minder zal de hoekschop nemen. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. Peneş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Palma is nu in balbezit. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer passt de bal in één keer door. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Peneş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cristinel heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Peneş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:8

83e minuut.
Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cristinel de bal onder controle te krijgen. Peneş bokst de bal weg. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Wings - Fc Nazdravanii 0:9

90e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft de bal voor. Grigorie kopt de bal weg. Filyan rent richting de bal. Filyan geeft de bal voor. Peneş bokst de bal weg.

90e minuut.
Cristinel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rekuć rent richting de bal. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Wings 67%, Fc Nazdravanii 33%.
New Wings - Fc Nazdravanii 0:9