Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii New Wings
343 Tactiek 433 ATAC POZITII
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 29.8
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


5e minuut.
Palma is nu in balbezit. Palma passt de bal met de wreef. Filyan probeert naar een medespeler te passen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Banu rent richting de bal. Schaeffer onderschept slim de pass. Schaeffer probeert naar een medespeler te passen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ban geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banu met een snelle inworp. Drăguş geeft een hoge lob. Bumbescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Filyan speelt de bal door. Rekuć is nu in balbezit. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel. Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 1:0

10e minuut.
Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma onderschept slim de pass. Palma passt de bal in één keer door. Rekuć controleert de bal met de borst. Rekuć draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Minder de bal. Minder probeert naar een medespeler te passen. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 2:0

21e minuut.
Rekuć met een sublieme pass. Prunariu rent richting de bal. Prunariu met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonie met de inworp. Minder met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cristinel speelt de bal door. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć schiet op doel. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Cichowlas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Antonie rent richting de bal. Minder onderschept slim de pass. Minder geeft de bal voor. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 3:0

33e minuut.
Cristinel geeft een hoge lob. Inworp. Minder met de inworp. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 4:0

34e minuut.
Minder probeert naar een medespeler te passen. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć passt de bal zonder na te denken. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 5:0

39e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Daar is Schaeffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaeffer met een sublieme pass. Palma rent richting de bal. Palma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minder met de inworp. Antonie is nu in balbezit. Rekuć onderschept slim de pass. Rekuć geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 6:0

45e minuut.
Minder rent richting de bal. Minder geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Antonie de bal onder controle te krijgen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 20%, New Wings 80%.
Fc Nazdravanii - New Wings 6:0

46e minuut.
Minder met de inworp. Rekuć is nu in balbezit. Pietreanu rent richting de bal. Rekuć onderschept slim de pass. Rekuć geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cichowlas met een sublieme pass. Rekuć kopt de bal weg. Palma is nu in balbezit. Palma draait met de bal, schiet en ... Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 7:0

53e minuut.
Harkányi trapt de bal weg van het doel. Prunariu kopt de bal weg. Klungelig pakt Cristinel de bal. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... Cichowlas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Cristinel geeft een lange en hoge pass. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garcia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Garcia kan niet meer verder spelen. Corbu komt het veld opgelopen. Ban met een snel genomen vrije trap. Palma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 8:0

61e minuut.
Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć geeft de bal voor. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma rent richting de bal. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 9:0

66e minuut.
Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Cichowlas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 10:0

67e minuut.
Banu speelt de bal door. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. Cichowlas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vulpeşean rent richting de bal. Filyan onderschept slim de pass. Filyan geeft een hoge lob. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma passt de bal met de wreef. Minder met een sublieme pass. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Cristinel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minder met de inworp. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristinel trapt de bal weg van het doel. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder geeft de bal voor. Palma springt en kopt de bal. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Drăguş heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Bryjak rent richting de bal. Bryjak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Palma is nu in balbezit. Rekuć rent richting de bal. Rekuć probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 11:0

81e minuut.
Daar is Prunariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan geeft een lange en hoge pass. Palma krijgt zijn hoofd ertegen. Cichowlas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Schaeffer probeert de bal met de borst te controleren. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban onderschept slim de pass. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Cichowlas probeert naar een medespeler te passen. Rekuć kopt de bal weg. Palma is nu in balbezit. Palma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - New Wings 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 25%, New Wings 75%.
Fc Nazdravanii - New Wings 12:0