Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes FC GMC
343 Tactiek Manevra 1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 37.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Gacek passt de bal met de wreef. Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek is nu in balbezit. Gacek geeft een hoge lob. Łopaciuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić onderschept slim de pass. Čizmić probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC GMC 1:0

15e minuut.
Dektiarovas rent richting de bal. Dektiarovas passt de bal zonder na te denken. Edwikowski rent richting de bal. Edwikowski geeft de bal voor. Łopaciuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gherghina onderschept slim de pass. Gherghina geeft de bal voor. Koukoularis controleert de bal met de borst. Koukoularis geeft de bal voor. Łopaciuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC GMC 2:0

28e minuut.
Grechi verovert de bal door een tackle van achteren. Grechi speelt de bal door. Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Dimofte passt de bal in één keer door. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu passt de bal met de wreef. Rădescu rent richting de bal. Rădescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Edwikowski passt de bal met de wreef. Łopaciuk rent richting de bal. Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dektiarovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dektiarovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dektiarovas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gacek passt de bal met de wreef. Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi geeft een hoge lob. Daar is Edwikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Edwikowski geeft de bal voor. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grechi rent richting de bal. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Grechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grechi passt de bal zonder na te denken. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk schiet op doel. Topan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC GMC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 29%, FC GMC 71%.
Stejarul Vlad Tepes - FC GMC 3:0

48e minuut.
Dimofte met een snelle inworp. Andrieş probeert naar een medespeler te passen. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu schiet op doel. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Edwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Edwikowski probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk schiet op doel. Topan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC GMC 4:0

53e minuut.
Drăgoi speelt de bal door. Ciubuc geeft de bal voor. Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopaciuk rent richting de bal. Łopaciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Nakrošis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubuc met een snelle inworp. Čizmić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čizmić geeft de bal voor. Topan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - FC GMC 5:0

56e minuut.
Chişcanu probeert naar een medespeler te passen. Rădescu is nu in balbezit. Grechi onderschept slim de pass. Łopaciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopaciuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Topan met een harde bal richting middenveld. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft de bal voor. Grechi rent richting de bal. Grechi draait met de bal, schiet en ... Topan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 40%, FC GMC 60%.
Stejarul Vlad Tepes - FC GMC 5:0