Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 Greerii Verzi
4-1-3-2 Tactiek greeri532
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
52.4 gemiddelde waardering 51.9
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


6e minuut.
van Heemst geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pérez Piñeiro de bal onder controle te krijgen. Winckelmans rent richting de bal. Winckelmans geeft de bal voor. Gaiato maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Shahumyan de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Scarafaggi geeft een hoge lob. Gaiato kopt de bal weg. van Heemst rent richting de bal. Scarafaggi verovert de bal door een tackle van achteren. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pérez Piñeiro speelt de bal door. Hay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzyżykowski. Krzyżykowski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gesios onderschept slim de pass. Krzyżykowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gesios raakt geblesseerd tijdens het duel. Menjívar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Greerii Verzi 1:0

32e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García passt de bal zonder na te denken. Krzyżykowski is nu in balbezit. Gesios onderschept slim de pass. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Gama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Walke verovert de bal door een tackle van achteren. Walke geeft een hoge lob. Esteban kopt de bal weg. Ruiz García heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Daar is Priveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García passt de bal in één keer door. Menjívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Menjívar geeft een lange en hoge pass. Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vişinescu heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García is nu in balbezit. Ruiz García geeft een hoge lob. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 33%, Greerii Verzi 67%.
FC Brasovia2007 - Greerii Verzi 1:0

68e minuut.
Pérez Piñeiro rent richting de bal. Winckelmans speelt de bal door. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Markov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Brasovia2007 - Greerii Verzi 1:1

72e minuut.
Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti geeft een hoge lob. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap. Gama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Greerii Verzi 2:1

77e minuut.
Priveda passt de bal zonder na te denken. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu passt de bal in één keer door. Scarafaggi rent richting de bal. Scarafaggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarafaggi is nu in balbezit. Scarafaggi passt de bal met de wreef. Gaiato rent richting de bal. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. Markov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Hay is nu in balbezit. Azadov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azadov krijgt een gele kaart. Hay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gesios kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - Greerii Verzi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 37%, Greerii Verzi 63%.
FC Brasovia2007 - Greerii Verzi 3:1