Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Insectao Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26191
Greerii Verzi FC Brasovia2007
greeri532 Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 48
very good Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Pérez Piñeiro passt de bal met de wreef. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz García is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vornicu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pogorelov met een sublieme pass. Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Heemst krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Scarafaggi kopt de bal weg. Daar is Shahumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shahumyan probeert naar een medespeler te passen. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC Brasovia2007 1:0

25e minuut.
Scarafaggi is nu in balbezit. Vornicu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scarafaggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Scarafaggi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pantazescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC Brasovia2007 2:0

27e minuut.
Inworp. Agnoletti met een snelle inworp. Menjívar probeert de bal met de borst te controleren. Menjívar geeft een lange en hoge pass. Hay krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vişinescu passt de bal in één keer door. Scarafaggi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shahumyan. Scarafaggi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaiato wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 51%, FC Brasovia2007 49%.
Greerii Verzi - FC Brasovia2007 2:0

47e minuut.
Vişinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agnoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorelov begaat een overtreding. Pogorelov krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pogorelov heeft problemen om de bal te vangen. Pogorelov speelt de bal door. Winckelmans rent richting de bal. Winckelmans geeft een hoge lob. Gaiato is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaiato rent richting de bal. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC Brasovia2007 3:0

73e minuut.
Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu geeft de bal voor. Scarafaggi kopt de bal weg. Gaiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaiato is nu in balbezit. Gaiato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greerii Verzi - FC Brasovia2007 4:0

82e minuut.
van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiato onderschept slim de pass. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaiato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. Hay rent richting de bal. Menjívar is nu in balbezit. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pérez Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Agnoletti rent richting de bal. Agnoletti met een sublieme pass. Hay rent richting de bal. Hay draait met de bal, schiet en ... Gama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Scarafaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Scarafaggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarafaggi schiet op doel. Pantazescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greerii Verzi 50%, FC Brasovia2007 50%.
Greerii Verzi - FC Brasovia2007 4:0