Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:20
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24706
Universitatea Cluj-Napoca Fc. Chriss-team
U 523 Tactiek oare?
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
54.6 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dziedzina de bal. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Dziedzina probeert de bal aan de voet te houden. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc. Chriss-team 1:0

7e minuut.
Xydous geeft een lange en hoge pass. Ronaldo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sruthi de bal. Vente rent richting de bal. Vente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Ninoiu is nu in balbezit. Sruthi geeft een hoge lob. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ronaldo kopt de bal weg. Nicolici controleert de bal met de borst. Cruceanu geeft de bal voor. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Bardelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ronaldo. Ronaldo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daar is Cruceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal in één keer door. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziedzina maakt een afschuwelijke overtreding. Zamfir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sruthi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir kopt de bal weg. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Bardelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc. Chriss-team 2:0

35e minuut.
Matijić geeft een lange en hoge pass. Marin geeft de bal voor. Mowlik probeert de bal met de borst te controleren. Mowlik schiet op doel. Bardelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc. Chriss-team 3:0

40e minuut.
Grumezea kopt de bal weg. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Újhelyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Xydous neemt zijn aanloop. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dziedzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 36%, Fc. Chriss-team 64%.
Universitatea Cluj-Napoca - Fc. Chriss-team 3:0

47e minuut.
Vente met een sublieme pass. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc. Chriss-team 4:0

49e minuut.
Cruceanu heeft problemen om de bal te vangen. Vente is nu in balbezit. Cruceanu begaat een overtreding. Cruceanu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Xydous is nu in balbezit. Sruthi onderschept slim de pass. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sruthi onderschept slim de pass. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Fc. Chriss-team 5:0

73e minuut.
Mowlik is nu in balbezit. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir speelt de bal door. Hirata is nu in balbezit. Hirata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sruthi passt de bal met de wreef. Cruceanu is nu in balbezit. Cruceanu speelt de bal door. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dziedzina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grumezea de bal. Sruthi geeft de bal voor. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Bardelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 43%, Fc. Chriss-team 57%.
Universitatea Cluj-Napoca - Fc. Chriss-team 5:0