Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Chriss-team Universitatea Cluj-Napoca
oare? Tactiek U 523
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 17
50.4 gemiddelde waardering 58.6
good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Ninoiu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verhoeven met een snelle inworp. Daar is Xydous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Czyż trapt de bal weg van het doel. Verhoeven heeft problemen om de bal te vangen. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Hirata krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:1

6e minuut.
Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Sruthi is nu in balbezit. Sruthi geeft een hoge lob. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:2

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újhelyi met de inworp. Sruthi geeft de bal voor. Mowlik rent richting de bal. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mowlik met een sublieme pass. Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een hoge lob. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:3

31e minuut.
Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski speelt de bal door. Klungelig pakt Zamfir de bal. Zamfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:4

35e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski passt de bal in één keer door. Hirata is nu in balbezit. Hirata draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 75%, Universitatea Cluj-Napoca 25%.
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:5

54e minuut.
Inworp. Újhelyi met de inworp. Xydous is nu in balbezit. Xydous geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hirata rent richting de bal. Hirata passt de bal in één keer door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:6

65e minuut.
Gioga kopt de bal weg. Sruthi geeft de bal voor. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:7

67e minuut.
Verhoeven rent richting de bal. Mądzielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mądzielewski speelt de bal door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mądzielewski passt de bal met de wreef. Zamfir is nu in balbezit. Hirata met een sublieme pass. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Bardelli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţugui komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hirata is nu in balbezit. Hirata passt de bal in één keer door. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir schiet op doel. Bardelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hirata de bal. Hirata probeert naar een medespeler te passen. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sruthi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ţugui krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Vente speelt de bal door. Zamfir is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:8

79e minuut.
Inworp. Sruthi met een snelle inworp. Hirata geeft een hoge lob. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:9

81e minuut.
Young geeft een lange en hoge pass. Gioga is nu in balbezit. Gioga geeft een lange en hoge pass. Young kopt de bal weg. Sruthi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Chriss-team 64%, Universitatea Cluj-Napoca 36%.
Fc. Chriss-team - Universitatea Cluj-Napoca 0:9