Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti black stone
442 Tactiek 2023
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kaníček geeft de bal voor. Coreda rent richting de bal. Khvadagiani rent richting de bal. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - black stone 0:1

9e minuut.
Vasile probeert naar een medespeler te passen. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Murdzak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Murdzak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Bassan passt de bal zonder na te denken. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Anh Tài maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo plesesti - black stone 1:1

22e minuut.
Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell geeft een hoge lob. Khvadagiani kan de bal niet met de borst controleren. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ... Fillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Anh Tài rent richting de bal. Aumente met een sublieme pass. Kaníček met een sublieme pass. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 45%, black stone 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo plesesti - black stone 1:1

48e minuut.
Khvadagiani passt de bal in één keer door. Nadermann is nu in balbezit. Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Boldici rent richting de bal. Boldici haalt uit met een fantastische trap. Fillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Khvadagiani kan de bal niet met de borst controleren. Esterházy rent richting de bal. Khvadagiani onderschept slim de pass. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap. Fillon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - black stone 1:2

57e minuut.
Bell geeft de bal voor. Khvadagiani is nu in balbezit. Gniadkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gniadkowski krijgt een gele kaart. Khvadagiani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bigović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bell speelt de bal door. Baštrica is nu in balbezit. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštrica onderschept slim de pass. Baštrica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nadermann probeert naar een medespeler te passen. Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldici speelt de bal door. Khvadagiani is nu in balbezit. Khvadagiani schiet op doel. Fillon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović onderschept slim de pass. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin rent richting de bal. Pažin haalt uit met een fantastische trap. Márcico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Márcico probeert naar een medespeler te passen. Khvadagiani kan de bal niet met de borst controleren. Khvadagiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Vilhena de bal. Vilhena met een sublieme pass. Canosa is nu in balbezit. Pažin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel. Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 57%, black stone 43%.
dinamo plesesti - black stone 1:2